2777
2789
عنوان

بابام همش باهام قهر میکنه

59 بازدید | 7 پست

چه اون موقع که دختر خونه بودم چه الان که ازدواج کردم 

سر کوچک ترین مسائل قهر میکنه و تا هفته ها زنگ نمیزنه و بهشم زنگ میزنم جوابمو نمیده. 

واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم. 

سری قبل هم خودم رفتم سراغش اما بی محلی کرد. 

مثلا اگر بهم بگه زنگ بزن فلان مغازه فلان سوال رو بپرس تا 1 ساعت دیگه بهش جواب ندم قهر میکنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون سنش بزرگ شده ولی رفتارش هنوز بالغ و بزرگ نشده! مگه بچه ۴ ساله س آخه؟؟؟🤦‍♀️

من بهش گفتم مگه دختر 14 ساله ای هی با من قهر میکنی. 

والا جلو شوهرم خجالت می کشم. بگم با من قهره برای همین نمیرم سر بزنم

من بهش گفتم مگه دختر 14 ساله ای هی با من قهر میکنی. والا جلو شوهرم خجالت می کشم. بگم با من قهره برای ...

حق داری، کارش خیلی بچگانه س ولی بعید بدونم بتونید تغییرش بدید تو این سن! فقط باج نده به قهراش، بی توجهی کن، نه ناراحت شو نه خوشحال. هر واکنشی نشون بدی یعنی همبازیشی، قاطی بازیش نشو 

حق داری، کارش خیلی بچگانه س ولی بعید بدونم بتونید تغییرش بدید تو این سن! فقط باج نده به قهراش، بی تو ...

الان نزدیک 2 هفته س دارم همین کارو میکنم. بی تفاوتم 

به خودم میگم دیگه خونه بابام نیستم ک با قهراش بخواد عذابم بده. 

زندگی خودمو دارم.