2777
2789

بچه ها شده تو دانشگاه از ی پسری خوشتون بیاد اما نام و نشانی ازش نداشته باشید

خلاصه میگم من از یک پسره تو دانشگاه خوشم اومده گهگاه که همو می‌دیدیم تو دانشگاه سلام علیک میکردیم با هم  از فکرش حتی گریه هم کردم  هر چه قدر سعیمو کردم ک پیداش کنم مشخصاتشو نشد

یعنی این حرف واسه  قبلنه من رشتم حقوق تا اینکه سر ی درس عمومی رفیقم که  حسابداری میخونه منو با یک رفیق دیگم ک ایشون متاهله  تو گروه اون درس اد کرده بعد یهو خیلی اتفاقی داشتم گروه و اعضاش‌و نگاه میکردم  یهو همون پسره رو دیدم حالا منو میبینی خشکم زده بود تو اینجا چجوری .بعدش هم اسمشو فهمیدم و هم فهمیدم رشتش حسابداریه

حالا به نظرتون چی کار کنم ب دوستم ک حسابداری خونده ایشونم متاهل هستن .بگم ک این پسره کیه چیه کجاییه مشخصاتشو برام در بیاره شاید همکلاس اون بوده باشه ی راهی باشه برام

نظرتون و راهنمایی تون لطفاً

اره 

با هزار جور کلک از همکلاسیای دخترش پیداش کردم🤣🤣🤣

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه واقعا دلت گیر کرده بگو واسطه تون بشه اگه قصد ازدواج داره آشنا بشید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کانال کراش یابی دانشگاه مشخصاتش رو بزار پیدا شع😂

عزیزجان پیدا کردم الان ی بار دیگه تاپیکمو بخون 

من رفیق حسابداریم ک متاهل هستن می‌خوام بهش بسپرم که مشخصاتشو برام در بیاره مخصوصا مجرد و متاهل بودنشون رو چون هم رفیق من حسابداریه هم اون پسر گفتم که شاید همکلاسی بوده باشن این . اونو بشناسه 

حالا نظرت ؟

خب بعدش چی شد ب کجا رسوندید الان کدوم مرحله هستید

هیچی دیگه 

مال دوران دانشجویی بود 

فقط اسمشو فهمیدم به هیجا نرسیدم 🤣🤣🤣

هنوزم سینگلم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چند ساله اجی

۳۰

کلی ساله از دانشجو بودنم میگذره 

تو دانشگاه کلی خواستگار داشتم به همه گفتم نه 

هیچی دیگه مال دوران دانشجویی بود فقط اسمشو فهمیدم به هیجا نرسیدم 🤣🤣🤣هنوزم سینگلم

ببین من خیلی اتفاقی یهویی تصادفی پیداش کردم حتی پیگیر هم نبودم در حدی ک بخاطرش گریه کرده بودم اصلا هیچی بینمون نبود اسمو آدرسی ازش نداشتم فقط گذری سلام علیک میکردیم با هم . 

بعد آخه یه چیز دیگم بهت بگم منو اون هم رشته ایی نیستیم اما تو یه دانشگاهیم اونجوری نبود که بگم قبلا می‌شناختمش 

اون ی روزی یهو شروع کرد به سلام کردن منم جوابشو میدادم از همونجا داستان من نسبت ایشون شروع شد 

بعد چون دیدم نمیتونم پیداش کنم یا مدت اذیت شدم بخاطرش 

اما کم کم خودمو آروم کردم که از فازش در بیام 

و واقعا هم در اومدم بعد الان یهو دیروز اتفاقی تو گروه درسی دیدمش که حسابداریه دوباره اومد تو ذهنم بعد دوست منم حسابداری تا اینجای ماجرا ک پیش اومده اینم بسپرم ب رفیقم ببینم چی دستگیرم میشه 

اگه موردی خوبی بودن که سرشون ب تنشون بی ارزه خب چرا قبول نکردی

۲۱سالم بود یه خواهر بزرگتر داشتم اون موقع ازدواج نکرده بود 

یعنی بخاطر خواهرت ازدواج نکردی به همه نه گفتی ؟ الان خواهرت ازدواج کرده ؟

اره تازه عقد کرده 

خودمم ازدواجی نبودم