2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت کنین این مادرشوهر کفتارو

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 62 پست
بستگی به عکس العمل شوهرت دارهروی اخلاقش تاثیر میذاره این حرفای مادرش؟

والا خودمم توش موندم، اصلا بداخلاقی باهام نمیکنه رفتارش عوض نمیشه ولیییی همش میگه حواست ب مادرم باشه مادرم واسم خیلی مهمه

چشم، ولی اگه در نبود من زیر گوش شوهرم خوند چیکاررر کنم میترسم زندگیمو خراب کنه

ببین یه کاری کن . وقتی جلو شما مادر شوهرت به شوهرت این جمله رو گفت تو هم سریع پشت بندش رو به همسرت بگو آره عزیزم مادرت این حرفو به منم گفته که فقط پدر و مادرت برات میمونن و به شوهرت تکیه نکن .

اینو بگی شوهرت عصبی میشه که مادرش رو پسرش اعتمادی نداره و فقط میخاد دو بهم زنی کنه

دیدی بالاخره شد🥺✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم، ولی اگه در نبود من زیر گوش شوهرم خوند چیکاررر کنم میترسم زندگیمو خراب کنه

مردی که انقد دهن بین ننش باشه این زندگی هر چه زودتر خراب بشه بهتره 

چون پیر میشی دست این مادر و پسر 

عزیزم خواهرانه بهت بگم اصلا حساسیت نشون نده و حرفاشو تایید کن بگو اره واقعا پدر و مادر کسی نمیتونه جاشون رو پر کنه یا بگو  آره شوهر خوب نعمته کلا تایید کن تو هم تکرار کن حرفاشون اونوقت نتیجه ش میبینی

جلو شوهرت بگو چقدر نظر شما با نظر مامانم متفاوته اون بهم میکه دخترم فقط شوهرت تا اخر عمرت باهات میمونه هر کسی احترامش سرجاش ولی قبل از اینکه ب ما محبت کنی اول ب شوهرت بکن رفیق و شریک زندگیت اونه... 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

از مدل عنوان زدنت اینجور برداشت کردم که خیلی اداب دان نیستی(مادرشوهر میشه مادرهمسرت برای اون احترام قائل نشی انگار برای شوهرت قائل نشدی) شاید مادرشوهرت میبینی اینارو هی بهت میگه که حداقل با شوهرت درست رفتار کنی

اگه غیر اینه که یه جور زندگی کن و به شوهرت توجه کن که نخواد دائم تذکر بده

درمورد مسئله دوم اکثرا مادرشوهرای زبون باز به پسرشون اینو میگن-شما هم تو خلوت به شوهرت هی بگو زن و شوهر فقط برای هم میمونن تو مشکلات این زن و شوهرن که به داد هم میرسن-ازین جور چیزا بهش بگو- یا تو فیلیمی چیزی اگه این موردا رو دیدی بهش بگو تا متن سازی مادرش خنثی بشه