2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت کنین این مادرشوهر کفتارو

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 62 پست

بنده در هردو جمله مادرشوهرت ایرادی ندیدم.از کاه کوه نساز اونم وقتی که میگی همسرتون تأثیرپذیری ندارن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پدرسوخته هستن مادرشوهرا 

ببین مادرشوهر من مادر شهید هست یعنی سالی نمیشه که کربلا پیاده نره هر سال بدون استثنا یک ماه ماه رمضون مشهده 

هفته ای ۳ـ۴ روز خونه شد روضه هست همیشه دعا و نذری 

ولی فقط ما ۵ تا عروس می‌دونیم چه بلاهایی سرمون آورده 

یعنی قشنگ هر ۵ تامون شب عروسی به گریه انداخت تو زایمان و بارداری جیگر هممون خون کرد 

اصلا یه چیز عجیب غریبیه ها 😆😆😆😆حالا خدارو شکر شوهرامون میدونن مامان جونشون چه مدل آدمیه و اصلا به حرفاش اهمیت نمیدن

بگو مامان تو که میگفتی فقط زن و شوهر برا هم میمونن الان میگی هیچی پدرمادر نمیشه 😉🤣🤣 بزار هم دروغش ...

وای انقد پرروعه گردن نمیگیره یه بار بهش اعتراض کردم برگشت یه حرف بی ربط زد گفت پسرم انقدررر دوسم داره ک نگو

وای فهمیدم خیلیییی وقیحه و فک میکنه دیگران خرن

واقعا پدرسوخته هستن مادرشوهرا ببین مادرشوهر من مادر شهید هست یعنی سالی نمیشه که کربلا پیاده نره هر س ...

ای واااای خب شمام رابطه رو کم کنید مادرشوهر شما خودشیفته هس

والا خودمم توش موندم، اصلا بداخلاقی باهام نمیکنه رفتارش عوض نمیشه ولیییی همش میگه حواست ب مادرم باشه ...

خودش حواسش باشه به مادرش 

اولویت هر مرد باید زنش باشه

مشاوره تحصیلی تجربی و انسانی📚👩🏻‍🏫

بنده در هردو جمله مادرشوهرت ایرادی ندیدم.از کاه کوه نساز اونم وقتی که میگی همسرتون تأثیرپذیری ندارن

به این گفته فقط شوهرت یعنی پدر مادرت و بذار کنار فقط بچسب به شوهرت 

از اونور هم باید به پسرش بگه فقط زنت 

چرا میگه فقط پدر مادرت ؟ 

یعنی عروس باید حواسش به پسر این باشه ولی پسر خودش حواسش به پدر مادرش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم تو خودت یه همچین مادر شوهری هستی در حال حاضر 😒😒😒😒

هیچ کاری نمیشه کرد.از این گوش بگیر از اون گوش در بیار 

وقتی شروع میکنه ب حرف یا با گوشی سرتو گرم کن یا ب بهانه دستشویی یا کاری بلند شو.ب شوهرت هم هیچی گلایه نکن و بیشتر از قبل بهش احترام و محبت کن.مردها بعدها خودشون میفهمن ک کی بدردشون میخوره.الان شما هرچی بگی جز واکنش معکوس چیزی عایدتون نمیشه.