2777
2789
عنوان

معاشقه با تماس تصویری

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 69 پست
خدایاااایعنی شماها به شوهرتون اعتماد ندارید؟!!!چجوری با این ذهنیت بدبین و بی اعتمادی میتونید کنارش ز ...

به شوهر اعتماد داریم. به فضای مجازی نداریم. سریو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن دختر خوب. یه درصد فکر کن گوشی شوهرت بیوفته دست یکی دیگه. فصای مجازیه ها!!!!  تازه اگه شوهرت همه چیز تموم باشه. و خودش سوتی نده بعدا با این عکس و فیلما. پاک کنه هم تو حافظه ی گوشی قابل بازیابیه همه ی اطلاعات

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی دختر خالم که طلاق گرفت شوهرش که میشه پسر خالم کلی تهدیدش کرد بابت عکسا که بهش مهریه نده ...

حالا این بهترین حالتشه عزیزم. اگه گوشی بیوفته دست یکی ببین چی میشه. یا هک بشه. کلی اتفاق ممکنه بیوفته. هیچ اطلاعاتی هم از گوشی پاک نمیشه. همش اونجا میمونه و قابل بازیابیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اتفاقا من ادم خوشبینی نیستم اصلافقط تو جامعه ندیدم تا حالا یکی عکس زن خودشو پخش کنه یه جور حرف می‌زن ...

اصلا ربطی به این موضوع نداره حرف من

شوهر من آدم خوبیه، از هر نظر کامل قبولش دارممی‌دونم از روی فشار و دوری ازم خواست...ولی به هر حال خوش ...

عزیزم

من به همسرم اعتماد دارم، هفده سال زندگی کردم باهاش و دوسش دارم. اما من حس بدی میگرفتم اگر ازم همچین چیزی بخواد. یجوری کسر شان انگار.

منم تعجب کردم ولی هستن متاسفانه ادمای این شکلی کاش تاپیکه بود لینک میزاشتم

خوب اینجوری که ممکن شوهر ادم تو خونه دوربین مخفی بزار و عکساتو پخش کن  دیگه ادم به شوهر اعتماد نکن سر این چیزا به کی اعتماد کن 

خوب اینجوری که ممکن شوهر ادم تو خونه دوربین مخفی بزار و عکساتو پخش کن دیگه ادم به شوهر اعتماد نکن س ...

منم نمیدونم هیچ جوابی ندارم 

فقط میگم انشالله ادم خوب قسمت ادم خوب بشه 

کسی ناراحتی نکشه تو زندگیش منم برا اولین بار 

اینجا دیدم اینو حتی کاربرا گفتن غلط کرده و برا زمان متاهلی بوده ولی شوهره نفهم بود مثل اینکه برا بخشیدن مهریه فک کنم این کارو کرده بود 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏