2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 138 پست

یاد بگیر مهم تر از خودت کسی نیس

دیدی ک کسیو ک دوس داشتی تنهات گذاشت

ایا فردا دانشگاه و مدرکتم بی دلیل تنهات میذارن میرن؟ ن

پس ب خودت بیا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه بحث خیلی عادی دعوامون شد گفت بسلامت،بعد سه ماه گفتم که من دچار افت شدم پسر،،،،،،گفت ناراحتم که ...

بنظرم برو پیشه روانکاو عزیزم 

طرحواره وابستگی و طردشدگی داری 

خودتو درمان کنی راحت میشی 

اگه زمان بدم،کنکوزم پریده،درسم پریده،،مشکل من اینه،،وگرنه میدونم فراموش میشه،،ولی برای من سخت و طولا ...

خوب بخاطر اینکه اخر کنکور جلوش سربلند بشی باید تلاش کنی باید بفهمه چه رتبه ی خوبی اوردی🤩🤩 تلاشتو کن به اونروز فک کن که رتبتو بفهمه هنگ بشه

یاد بگیر مهم تر از خودت کسی نیسدیدی ک کسیو ک دوس داشتی تنهات گذاشتایا فردا دانشگاه و مدرکتم بی دلیل ...

ب خودم اومدن طول میکشه،تا اون همه دروغو باور کنم طول میکشه،،ولی اگه زمانم بگذره باخت میدم،نمیخام این پایه قوی ام از دست بره

خوب بخاطر اینکه اخر کنکور جلوش سربلند بشی باید تلاش کنی باید بفهمه چه رتبه ی خوبی اوردی🤩🤩 تلاشتو ک ...

همه میگن پتانسیل بهترین رتبه هارو داری,،،،یعنی اگه بشه پشیمون میشه؟

بنظرم برو پیشه روانکاو عزیزم طرحواره وابستگی و طردشدگی داری خودتو درمان کنی راحت میشی

شرایطشو ندارم برم،با فشار زیاد خانواده درس خوندنمم فقط بخاطر اون بود

اخه چرا رفت،،،،باور کن همش فکر میکنم من ناقصم،،،دلیلش چی بود،خیلی غیر منطقیه،،،اون خودش دانشجو دندان ...

دلیل شو میدونم ،، بهت قول میدم برگرده فقط تا تون روز هیچ وقت بهش پیام نده .

دلیل شو میدونم ،، بهت قول میدم برگرده فقط تا تون روز هیچ وقت بهش پیام نده .

میشه بهم بگی،بلکه یکم راحت بشم،،نه دیگه پیام نمیدم خیالت تخت،فقط دلیلشو بگو،،من بدونم خیلی راحت ترم

ب خودم اومدن طول میکشه،تا اون همه دروغو باور کنم طول میکشه،،ولی اگه زمانم بگذره باخت میدم،نمیخام این ...

فقط خودت خودتو میتونی نجات بدی

فعلا هر چقد عصبانی تر شدی بیشتر با درس مشغول شو

نذار انقد ضعیف بنظر بیای

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
شرایطشو ندارم برم،با فشار زیاد خانواده درس خوندنمم فقط بخاطر اون بود

دیگه باید وقت بزاری 

میتونی بگردی روانکاو پیدا کنی تلفنی وقت بگیری 

تلفنی که مشکلی پیش نمیاد 1 ساعت رو تنظیم کن 

بری جایی که آروم باشه بتونی حرف بزنی 

باورکن انقد تاثیر داره بعدا دعام میکنی 

همه میگن پتانسیل بهترین رتبه هارو داری,،،،یعنی اگه بشه پشیمون میشه؟

آره احتمالش خیلی زیاده حتی نشه هم بهترین آدما سر راهت قرار میگیرن مطمئنم میتونی و میاری به اون لحظه فک کن تازه همه ی اطرافیانت بهت زده میشن که واای این دختر چقد مخ بود چه اراده ی شکست ناپذیری داشت...وقتی شد بیا تاپیک بزن تگم کن🤩🤩

فقط خودت خودتو میتونی نجات بدیفعلا هر چقد عصبانی تر شدی بیشتر با درس مشغول شونذار انقد ضعیف بنظر بیا ...

خیلی عجیب ول کرد رفت،بی دلیل..چیکار کنم یه یکم خوب بشم؟