2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

1148 بازدید | 138 پست

منی که دوران راهنمایی نمره اجتماعی ام ده شده بود،اون پسر منو مجبور کرد که درس بخونم،مداما بهم لطف میکرد محبت میکرد حمایتم میکرد امید میداد هوامو داشت آنقدر که منو به تراز۷۰۰۰قلم چی رسوند،،،اما حالا که بهش گفتم بمون گفت من ناراحتم که این حس رو به تو دادم و نمیخام باهم ارتباط بگیریم که ذهنتو درگیر کنم،،،،،،،اما من چیکار کنم ،،منی که زمین و زمانو میدوختم بهم روزی ۱۰ساغت۱۱ساغت تا جمعه بعد ازمون پیش اون سرم بالا باشه،،،،بالای هر ورقه برنامه ریزی ام مینوشتم چند روزمانده‌ تا اون، عامل پیشرفتم بود،،الان که من هیچکسو ندارم و به شماها پناه بردم،،بهم بگین چیکار کنم،کارم شده گریه زاری هیچی نمیخورم عملا مثل مرده ها شدم،،،،چندین ساله که همدیگه رو میشناسیم.

علت رفتنش چیه؟خیلی حس بدیه

سر یه بحث خیلی عادی دعوامون شد گفت بسلامت،بعد سه ماه گفتم که من دچار افت شدم پسر،،،،،،

گفت ناراحتم که این حسو بهت دادم من دوست ندارم باهات ارتباط بگیرم که ذهنت ببشتر از این درگیر بشه،،ولی داره داغون ترم می‌کنه،،،،،اصلا خوشم نمیا التماس و اینا بکنم چون فایده هم نداره،،،فقط میدونم زمانم داره میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه

اخه یکی نیست تو بگه،،،،حرفایی که میزدی و کارایی که میکردی دقیقا کارهایی بودن که حس ایجاد کنه،،همه میگفتن این صحبت ها عادی نیست و ادمی در راه رضای خدا اینجوری نمیکنه،،،من باید چیکار کنم،،،

با اون تخیلی ادامه ی مسیر رو طی کن به بالاترین جا برس شاید در آینده برگشت و.....

با وجودش به شدت پیشرفت داشتم،،درصدا هشتاد و نود.....الان چیکار کنم،،همش بخاطر اون بود،،،که بعد آزمون خوشحال بشه،،،الان چی،،،،،،فایده نداره تخیل،،،وقتی اون:))

اخه یکی نیست تو بگه،،،،حرفایی که میزدی و کارایی که میکردی دقیقا کارهایی بودن که حس ایجاد کنه،،همه می ...

هیچی به خودت زمان بده باهاش کناربیای

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

هیچی به خودت زمان بده باهاش کناربیای

اگه زمان بدم،کنکوزم پریده،درسم پریده،،مشکل من اینه،،وگرنه میدونم فراموش میشه،،ولی برای من سخت و طولانی و وقت گیر،از اون ور باخت میدم

با وجودش به شدت پیشرفت داشتم،،درصدا هشتاد و نود.....الان چیکار کنم،،همش بخاطر اون بود،،،که بعد آزمون ...

برمیگرده ببین کی گفتم ولی تا تون روز سعی کن پیشرفت کنی که مطمئن بشه بدون اون هم میشه زندگی کرد 

برمیگرده ببین کی گفتم ولی تا تون روز سعی کن پیشرفت کنی که مطمئن بشه بدون اون هم میشه زندگی کرد

اخه چرا رفت،،،،باور کن همش فکر میکنم من ناقصم،،،

دلیلش چی بود،خیلی غیر منطقیه،،،اون خودش دانشجو دندانه اصلا برام مهم نیست طرف دیپلم داره یا دانشجو چن رشته ایه،اینا براش مهم نیست اصلا که بگم پیشرفت من مثلا روش تاثیر بذاره یا اذیتش کنه