2777
2789
عنوان

درمورد فیلم پیرپسر نظرم اینه فیلم فوق العاده ای بود

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 68 پست

تاثیر سلبریتی  ها از جنبه ی الگوگیری خیلی بالاس مستند اکسونامی رو ببینید حدود 80سال پیش وقتی کارخونه داران سیگار دیدن نمیتونن سیگار رو جز روتین مردم قرار بدن از سینما کمک گرفتن که تو فیلماشون مدام دست بازیگرا سیگار بود به ویژه بازیگرای زن که سیگار کشیدن تو زن ها هم عادی بشه خیلی نگذشت که سیگار وارد زندگی عادی مردم شد طوری که زن ها حق قانونی خودشون میدونستن و به خیابونا میریختن

تاثیر سلبریتی ها از جنبه ی الگوگیری خیلی بالاس مستند اکسونامی رو ببینید حدود 80سال پیش وقتی کارخونه ...

بله دقیقا حرفتان درست است 

ولی پایان تلخ این فیلم 

نشون میده سرگذشت دختری که خانوادش رو ترک کنه مرگ است، پسری که پدر درست حسابی نداشته باشه مرگ است، پدری که اهل سیگار ومشروب  باشه، مرگ است 

پایان تلخ اش نشون میده که اون مشروب وسیگار   رو کاملا  تلخ نشون داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی حرفای شما درست قبل از ورود به جانعه بایستی کودک اموزشای لازمو ببینه و قطعا راه سختی در پیش داریم ولی حرف من اینه که قبلنا به همچین فیلمای سخیفی مجوز داده نمیشد ولی الان راحت با مجوز کار میکنن اینا پشتشون مافیاییه که هدفشون به لجن کشیدن جامعه است فیلم سووشون نمونه ی بارزیه که رقص و خیلی از چیزای دیگه رو هم به تصویر میکشن یا مثلا سریال گردن زنی حالا لازم بود همشون مدام تو مکالمه های عادیشونم مشروب دستشون باشه؟!!!!! 

همه ی حرفای شما درست قبل از ورود به جانعه بایستی کودک اموزشای لازمو ببینه و قطعا راه سختی در پیش دار ...

حرف شما درسته

ولی تهران  الان تقریبا همین شکلی است 

شکل همین فیلم ها

تنها راهش آموزش فرزندانمان است

که صبوری میخواد و وقت گیره ومتاسفانه  پدرومادرها دنبال کار آسون هستن

نه  اینجای جامعه‌ 

یه کم سخته 

بایددید خودش کی آماده بیرون رفتن است

بعلی وقتا من وشما که اولیا یه بچه هستیم خیلی بهترمیدونیم کی وقت بیرون رفتنشون هست

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

خیلی قشنگ بود. منم دیدم. اما تلخ بود. بازیگراش هم عالی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را