2777
2789
عنوان

درمورد فیلم پیرپسر نظرم اینه فیلم فوق العاده ای بود

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز این فیلمها هدف دارن که جامعه رو کثبف و بدبخت و فاسد نشون میدن علاوه بر تزریق نا امیدی ...

نه خدا نکنه 

همه این شکلی باشند

ولی وجود دارند

ممکنه اون علی(شخصیت 

علی)

پسر به اون خوبی 

رفیق فرزند  من بشه درآینده

ودارای همچین خانواده ای باشه 

یا همون رضا .....

یا رعنا ....

واکسن که میزنیم بخشی ازبیماری را وارد بدنمون می کنیم برای همین بعداز واکسن، تب می کنیم و مریض میشیم

این فیلم ها توجامعه حکم همون واکسن رو داره

باید باشه

نباشه اشتباهه

واقعا باهات موافقم. جدا از اینا چقدر خوووب بازی کردن. کسایی که میان ایراد میگیرن و میگن قشنگ نبود و ...

این هم موفقیت فیلم است 

باورپذیری این نقطه تاریک جامعه 

این افراد هم فیلم رو پذیرفتن

نقاط تاریک رو باور کردند

سلیقه شون ندیدن نقاط تاریک است

ببخشید ولی شما دوتا چیزو باهم مقایسه میکنید که اصلا قابل قیاس نیستن واکسن می‌زنیم چون می‌دونیم همچین ...

فیلم و سینما 

رسالت دارند

در نشر خوبیها 

در نکوهش بدی ها

این فیلم نکوهش بدی ها بود

ادب ازکه  آموختی  ازبی ادبان

این فیلم اون بخش بی ادبان بود...

فساد سینمای ایران، یه بخش دیگه است یه چیز دیگه است، 

این فیلم داره میگه این لجن رو خوب ببینید

مراقب دخترهاتون باشید.....

مراقب پسرهاتون باشید....

مراقب شوهراتون باشید.....

زندگی فقط یه سفره عقدویه بله گفتن نیست ....

فیلم رو بادقت ببین

یه جایی هست پشت مغازه ی غمخوار که مردها میرن اونجا مواد و مشروب بزنند

غمخوار ميگه 

من که زن دارم

زنم خانه است 

خودم اینجام 

....

اون پدر علی داشت درمورد اینکه میخواد ازدواج کنه مجدد باهاش حرف میزد، دردودل میکرد .....

واکسن اصلا ماهیتش فرق میکنه ده سال پیش ما فیلمایی از این دست میدیم که مثلا طرف همه کاره بود ولی به وضوح نشون نمیدادن یا یک اشاره ای  تو مکالمه اشون میکردنمیکردن الان نیازه واقعا اینقدر فاحش مشروب بخورن یا فحش های انچنانی بدن

فیلمی که مال خود ایرانه شما نزار پسریادختر ۱۵،۱۶،سال به بالا ببینه به چه بهونه ای؟اصلا بچه تواین سن ...

دقیقا

توخارج کشور

چون مدارس مختلط است 

ازهمون بچگی به بچه هاشون یاد می دهند که چطور باید رفتار کنید

آیا چون مختلط است نباید بزارند بچه بره مدرسه؟؟؟؟

ما هم بایدخیلی چیزها  رو به فرزندانمان آموزش ندهیم

پسر من 9سالشه یه فیلم طنزی رو دیده مکالمات جنسیش رو تکرار میکنه حتی نمیدونه مفهومش چیه من سعی میکنم خودمو بزنم به نشنیدن تا از ذهنش بپره ولی جایی بگه ابرو برامون نمیمونه

واکسن اصلا ماهیتش فرق میکنه ده سال پیش ما فیلمایی از این دست میدیم که مثلا طرف همه کاره بود ولی به و ...

۱۰ سال پیش کرونا نبود

۱۰ سال پیش بچه اول ابتدایی نیاز نبود حتما گوشی موبایل داشته باشه

۱۰ سال پیش خیلی اتفاقات توایران نیفتاد بود

الان ایران طوری شده که روز به روز داره انتقال فرهنگی انجام میشه

قبلا هر ۱۰ سال یک بار شاید یک انتقال فرهنگی اتفاق می افتاد

پسر من 9سالشه یه فیلم طنزی رو دیده مکالمات جنسیش رو تکرار میکنه حتی نمیدونه مفهومش چیه من سعی میکنم ...

نباید می ذاشتید اون فیلم رو ببينه 

این وظیفه شما بوده قبل ازدیدن فیلم خودتان باید می دیدید و می گفتید مناسب شما نیست دیدن این فیلم پسرگلم 

بله حق با شماس من بی احتیاطی کردم ولی میخوام بگم محتوا واقعا داغون شده یه معلمی میگفت شاگردام  از بس  سیگار کشیدن  یا قمه کشیدن  رو تو فیلمای سینمای خانوادگی دیدن با چوب شور تمرین سیگار میکنن یا واسه هم رجز لاتی گری میخونن

منظورش از دیالوگ دقیقا مامان رضا بود نه دخترهپدر و پسرا چی شدن پایانش خیلی باز بود

وقتی دختره رو خاک می کرد 

یک جنازه دیگه هم اونجا بود دیگه....

رضا که مرد 

پدره که افتاد و احتمالا مرد

علی هم که خونریزی شد داشت احتمالا می میره

بله حق با شماس من بی احتیاطی کردم ولی میخوام بگم محتوا واقعا داغون شده یه معلمی میگفت شاگردام از بس ...

تازه ۹ سالش است 

بزرگتر بشه سخت تر میشه کارتون

چون دوستاش هم تاثیر میزارند

البته پدر خیلی نقش موثرتری نسبت به شما میتونه روی اون داشته باشه .....

من بعضی حرفها رو ازبعضی پدر ومادرها  می شنوم میترسم و میگم نکنه یه روزی منم انقدر بی فکر بشم

چقدرذهن شان بسته است

دنیای آینده کمد خانه ات نیست که بخوای درش رو به روی بچه ات ببندی

باید وقت بزاری بچه ات رو آموزش بدهی

همین!!!

آموزش

وآموزش به شدت وقت گیره وصبوری می خواد