2777
2789
عنوان

اولین باری که با سایت آشنا شدی رو یادته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 81 پست
چرا حمله کردن مگه چیا گفتی

اون زمان به سن حساس بودن میگفتن بچه برو شاد و سایت رو خراب کردین😂😭

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ۱۸ سالم بود

الان ۲۲ سالمه 

اومدم قضیه خواستگارمو گفتم که چیکار کنم . 

همه حمله کردن بهم پر بازدید پر بازدید ، دروغگو دروغگو 

اینقدر ناراحت شدم قلبم شکست این اکانتم نبود اون تعلیق شد 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

منم یه چیز سرچ کردم اومد بالا ۱۳ ۱۴سالم بود حدودا

البته نمیدونستم که حتی پایین تاپیکا تاپیک جدید میزنن فقط سرچارو میخوندم دیگه یکی دو سال بعدش فهمیدم چه جوریه ثبت نام کردم

اون زمان به سن حساس بودن میگفتن بچه برو شاد و سایت رو خراب کردین😂😭

همین الانم حساسن 😂 زیر ۱۵ ساله هارو تعلیق میکنن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

سنمو🥲😂13 سالم بود

چه بچه خوبی بودی دیگه نیومدی 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وای من ۱۸ سالم بودالان ۲۲ سالمه اومدم قضیه خواستگارمو گفتم که چیکار کنم . همه حمله کردن بهم پر بازدی ...

حالا مگ قضیش چی بود😐

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
چه بچه خوبی بودی دیگه نیومدی 😂

نسبت به سایت ترس داشتم🤣🤣🤣 یجوری استرس کشیدم فکر میکردم الان خارج از گوشی هم ممکنه دعوا بشم

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.