2777
2789
عنوان

برای عزیزایی واقعا میخواید ازدواج کنید یه راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 84 پست
ببین من اشتباه کردم گول حرفای اونا رو خوردم که میگن باهوشی و باید حتما یچی بشی. همون حرفا میان تو ذه ...

من اینو موافقم. دقیقا به خاطر همین حرفا که تو خیلی باهوشی باید فلان بشی چنان بشی همون اول اجازه ی اینکه راهی رو برم که بهش علاقه داشتم بهم داده نشد. الآنم برای اون خیلی دیر شده چونکه شرط سنی داشت  

عزیزم اگر برنامه‌نویسی علاقه داری ادامه اش بده رشته ای که دوست داری رو هم برو در کنارش. که توی دلت نمونه حسرت نشه برات 

والا سنی هم نداری خواهر

یکیو میشناسم بعد اینکه ۴ سال مهندسی خوند رفت دوباره کنکور داد برای رشته های تاپ تجربی و دارو هم قبول شد. میگه علاقه داره  یکی دیگه هم میشناسم دقیقا کارشناسیگرفت  گفت به رشته ام علاقه ندارم رفت خوند به گفته خودش  امسال دندون قبول شد 

منم. البته چون چندییییین ساله تو این مسیرم حس میکنم دیگه زده شدم.شما چند سالته عزیزم؟ الان میخواین ب ...

دقیقا نمی‌دونم خواهر 😂🫰 

کاش بدونم حس میکنم سر گردونم. 

من ۲۴ سالمه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم تحصیل رو اصللللللا جزو شکستها حساب نکن..الانم اصلا دیر نیس تازه ۲۷ساله ای!این رشته رو دوس دا ...

من همیشه تو انتخاب رشته فاکتور پدر و مادر و پرستیژ رو در نظر میگرفتم در صورتی که اصلا نمیدونم چی دوست دادم.

برنامه نویسی هم بخاطر اسمش رفتم چون از درون حس حقارت داشتم فک میکردم با برنامه نویس بودن الان دیگه همه بهم میگن چه خفن😑😑😑

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

من همیشه تو انتخاب رشته فاکتور پدر و مادر و پرستیژ رو در نظر میگرفتم در صورتی که اصلا نمیدونم چی دوس ...

از پستات قشنگ معلومه آدمی هستی که رشد عقل و شعورش صعودی بوده نه نزولی پس به خودت اعتماد کن دختر..

من خودم همه انتظار داشتن نابغه ریاضی باشم تغییر رشته دادم رفتم یه چیزی که عمرا حدس بزنی🤣

من اینو موافقم. دقیقا به خاطر همین حرفا که تو خیلی باهوشی باید فلان بشی چنان بشی همون اول اجازه ی ای ...

من الان اولویتم کاره بعد دانشگاه چون واقعا سنم برای دانشگاه بالاست.

من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم.

بچگی به کارای هنری علاقه داشتم الانم علاقه دارم ولی خیلی میترسم. نمیدونم میشه در کنار برنامه نویسی مثلا عکاسی یا طراحی لباس رو یاد بگیرم یا نه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

من الان اولویتم کاره بعد دانشگاه چون واقعا سنم برای دانشگاه بالاست.من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم. ...

آخ خواهر دقیقا منی. 

بحث اینه منم راهمو گم کردم نیمدونم به چی علاقه دارم برای همین باعث شده یک ایست داشته باشم. 

باید بفهمم کدوم راه برای کنه که بتونم استارتش بزنم که همینم نمیتونم شناسایی کنم و این بده 🥲

از پستات قشنگ معلومه آدمی هستی که رشد عقل و شعورش صعودی بوده نه نزولی پس به خودت اعتماد کن دختر..من ...

وای دقیقا منم تو ریاضی عالی بودم به حدی که معلمم میگفت تو بالاخره یچی میشی و همون حرفشم منو تا اینجا کشوند. ولی من علاقه ای به ریاصی نداشتم فقط توش استعداد داشتم

الان نمیدونم برای تغییر رشته کامل تغییر بدم یا د کنار همین برنامه نویسی رشته های دیگه هم به عنوان تفریح کم کم یاد بگیرم تا علاقمو پیدا کنم.

یسری چیزا مثل ارایشگری و معلمی زبان رو امتحان کردم ولی تایپم نبود.

آخ خواهر دقیقا منی. بحث اینه منم راهمو گم کردم نیمدونم به چی علاقه دارم برای همین باعث شده یک ایست د ...

من ایست کامل ندارم ولی سرعتم بشدت پایینه و اینکه pmdd قبل پریودی دارم که حدود ۲ الی ۳ هفته از ۴ هفته مو بهم میریزه و همش عقبگرد میکنم.

همینم باعث شده راهم طولانی بشه و دو دم برم جلو سه قدم بیام عقب و کلی باعث خستگیم شده.

نمیدونم برم پیش مشاور یا نه. آخه از مشاورم نتیجه نگرفتم.

دقیقا همین حس ایست که میگی، انگار وقتی ایست میکنی فشار سن ده برابر بیشتر حس میشه.

من وقتایی که رو به جلو ام اصلا برام مهم نیست ۲۷ سالمه.... ولی تا مثل الان از ریل خارج میشم حس میکنم ۶۰ سالمه و همه فرصتام دود شده

آخ خواهر دقیقا منی. بحث اینه منم راهمو گم کردم نیمدونم به چی علاقه دارم برای همین باعث شده یک ایست د ...

با اعضای خانوادمم راحت نیستم دربارش حرف بزنم چون حس میکنن مشکلم بچگونست و من زیادی لوسم.

ای کاش یه پیر خردمند پیدا میکردم چون این مشاورا و روانشناسا اصلا خردمند نیستن.

وای دقیقا منم تو ریاضی عالی بودم به حدی که معلمم میگفت تو بالاخره یچی میشی و همون حرفشم منو تا اینجا ...

طراحی لباس و عکاسی یا بقیه رشته های هنری که گفتی جهاد دانشگاهی دوره های معتبر داره که حتی باهاش میتونی مجوز بگیری و کسب و کار راه بنداری. اگه علاقه داری

درباره پرستیژ و نظر مردم هم... به عنوان خواهر بزرگتر میگم: اون که بخواد آدم حسابت کنه بیسوادت هم احترام میکنه و اونی که بخواد دست کم بگیردت دکتری و مهندسیت هم نادیده میگیره (سخنان یه مهندس بیکار مملکت)😄

خدا باید آدم و عزیز کنه عشقم..مردم چیکاره ان

من ایست کامل ندارم ولی سرعتم بشدت پایینه و اینکه pmdd قبل پریودی دارم که حدود ۲ الی ۳ هفته از ۴ هفته ...

اره میفهمم چی میگی. 

منم ایست کامله کامل نیست ولی بدیش اینه نمی‌فهمم همش از شاخه به اون شاخه میپرم قرارع برم کار آموزی گفتم شاید اینجوری بتونم ببینم توی رشته ی خودم واقعا استعداد دارم یا نه ولی خیلی میترسم واقعا که گند بزنم  و بیشتر اعتماد به نفسم ما بود بشه  

کلا خودمم نمی‌فهمم چه کنم هم کلاسی هام دارن ادامه تحصیل میدم برای ارشد. ولی من موندم 🥲

البته اگر خدا بخواد آخر هفته دارم میرم به سمت مشهد برای شما و خودم دعا میکنم که خدا کمکمون کنه راهمونو پیدا کنیم و به سرعت پیشرفت کنیم 

طراحی لباس و عکاسی یا بقیه رشته های هنری که گفتی جهاد دانشگاهی دوره های معتبر داره که حتی باهاش میتو ...

الان فعلا تو مرحله شک هستم. به خودم ۶ ماه وقت دادم و یسری درمانایی بابت pmdd میشم که اگه جواب داد بتونم بهتر مسیرو برم. اگه تا ۶ ماه نتونستم یه پیشرفت موجه داشته باشم کم کم میزارمش کنار میرم سراع یچیز دیگه.

درباره پرستیژ هم اون افکار بچگانه خودمه عزیزم وگرنه آدم با آدم چه فرقی داره. مهم اینکه که از همون شرایطی که داره نهایت استفاده رو ببره نه که حتما "بهترین بین مردم" باشه. 

این طرز تفکر پرستیژ و اینا بخاطر اون حس درونیمه که ضعف دارم نسبت به مردم وگرنه حقیقت چیز دیگه ایه.

اره میفهمم چی میگی. منم ایست کامله کامل نیست ولی بدیش اینه نمی‌فهمم همش از شاخه به اون شاخه میپرم قر ...

من که به خودم اولتیماتوم دادم. شاید نهایت ۳ تا رشته دیگه (اگه به چیزی که علاقه دارم نرسیدم) امتحان کنم. اگه همشون یه حس داشتن حتما مشکل منه یکیشونو انتخاب میکنم

بابت دعا هم ممنون عزیزم منم امیدوارم ه  چه زودتر از این سردرگمی دربیایم هر دو

اره میفهمم چی میگی. منم ایست کامله کامل نیست ولی بدیش اینه نمی‌فهمم همش از شاخه به اون شاخه میپرم قر ...

شما راستی رشتتون چی بود؟

من که به خودم اولتیماتوم دادم. شاید نهایت ۳ تا رشته دیگه (اگه به چیزی که علاقه دارم نرسیدم) امتحان ک ...

ببین میتونی مثلا راجب اونایی میگی رشته هایس علاقه داری روزانه یک وقت کوچیک بذاری تحقیق کنی و یا توی اینترنت ببینی واقعا کارشون چه حوریه یه دوره ی کوچیک ازشون بری مطمئنا کم کم دستت میاد. 

ولی بازم پیشنهادی اینه اگر توی برنامه نویسی به مهارت رسیدی ولش نکن. هر چی بیشتر پیشرفت کنی علاقه هم بووجود میاد این نظر منه