2777
2789
خونه کوچیکه هم اینکه مستاجرم تو اسباب کشی خراب میشن

چند متره مگه؟من تو خونه ۵۰ متری هم یه دست هفت نفره گذاشته بودم کلی جا بود هنوز

نه بابا اینهمه ادم مستاجرن و مبل دارن کی گفته خراب میشه؟؟؟!!!🙄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول خریدش رو دارید حتما بخرید،موقع جا به جایی هم خوب با نایلون حبابی ها بیته بندی کنید چیزی نمیشه

مستاجر بودن دلیل نمیشه که از امکانات استفاده نکنید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چند متره مگه؟من تو خونه ۵۰ متری هم یه دست هفت نفره گذاشته بودم کلی جا بود هنوزنه بابا اینهمه ادم مست ...

اینجایی که الان هستیم پذیراییش دوتا فرش ۹ متری میخوره ولی خیلی بده پذیراییش اتوبوسی طوره هیچ کاری نمیشه کرد

اینجایی که الان هستیم پذیراییش دوتا فرش ۹ متری میخوره ولی خیلی بده پذیراییش اتوبوسی طوره هیچ کاری نم ...

وا پذیراییت بزرگه که مبل سبک بخر یه مبل هفت نفره جمع و جور موقع اسباب کشی هم مبلاتو کامل سلفون بپیچ هیچیشون نمیشه 

اینجایی که الان هستیم پذیراییش دوتا فرش ۹ متری میخوره ولی خیلی بده پذیراییش اتوبوسی طوره هیچ کاری نم ...

کدوم شهری؟

چقدر کرایه میدی؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
وا پذیراییت بزرگه که مبل سبک بخر یه مبل هفت نفره جمع و جور موقع اسباب کشی هم مبلاتو کامل سلفون بپیچ ...

مدل ال بده؟خیلی از ظرفام تو اسباب کشی شکستن 🥲آره این خونه پذیراییش خوبه ولی آشپزخونه و اتاقش بده 🥴آشپزخونه ک کلا جا نداره دونفر نمیتونه بره توش بشینه یه نفر بیشتر جا نیست 😂اتاقش هم یه فرش ۶ متری انداختم انگار یه متر فرشه تا خورده قشنگ جا نشد 

مدل ال بده؟خیلی از ظرفام تو اسباب کشی شکستن 🥲آره این خونه پذیراییش خوبه ولی آشپزخونه و اتاقش بده 🥴 ...

مبل ال دیگه بنظرم خیلی قدیمی شده بعد واسه خونه های خیلی بزرگ هست تو خونه کوچیک چیدمانش هم سخته شما هم که باز میخوای جابه جا بشی همون مبل هفت نفره بگیر مبل تو خونه خیلی تاثیر داره نگران هم نباش موقع جابه جایی خراب نمیشن 

مستاجری شما چرانگرفتید من چون خونم کوچیکه و مستاجرم فرشامم قدیمی شده 😔

عزیزم چون مستاجری بنظرم فعلا نگیر

ان شالله خونه خریدین آروم آروم وسایل خونتونو عوض کن...

منم مبل و تخت و میز نهارخوری هیچی ندارم خونمم واسه خودمونه... ولی کلا اقوام شوهر دور و برم هستن

اصلا آسایش نداریم...

منتظرم ان شالله خونمونو عوض کنیم بعدش مبل بخریم

....
مدل ال بده؟خیلی از ظرفام تو اسباب کشی شکستن 🥲آره این خونه پذیراییش خوبه ولی آشپزخونه و اتاقش بده 🥴 ...

راستی ظرفاتو بین کاغذو روزنامه بپیچ یا شال و پارچه بزار لا به لاشون و خرده ریز هارو با ماشین خودتون ببرین اینجوری هیچیشون نمیشه