خونه کوچیکه هم اینکه مستاجرم تو اسباب کشی خراب میشن
چند متره مگه؟من تو خونه ۵۰ متری هم یه دست هفت نفره گذاشته بودم کلی جا بود هنوز
نه بابا اینهمه ادم مستاجرن و مبل دارن کی گفته خراب میشه؟؟؟!!!🙄
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا پذیراییت بزرگه که مبل سبک بخر یه مبل هفت نفره جمع و جور موقع اسباب کشی هم مبلاتو کامل سلفون بپیچ ...
مدل ال بده؟خیلی از ظرفام تو اسباب کشی شکستن 🥲آره این خونه پذیراییش خوبه ولی آشپزخونه و اتاقش بده 🥴آشپزخونه ک کلا جا نداره دونفر نمیتونه بره توش بشینه یه نفر بیشتر جا نیست 😂اتاقش هم یه فرش ۶ متری انداختم انگار یه متر فرشه تا خورده قشنگ جا نشد
مدل ال بده؟خیلی از ظرفام تو اسباب کشی شکستن 🥲آره این خونه پذیراییش خوبه ولی آشپزخونه و اتاقش بده 🥴 ...
مبل ال دیگه بنظرم خیلی قدیمی شده بعد واسه خونه های خیلی بزرگ هست تو خونه کوچیک چیدمانش هم سخته شما هم که باز میخوای جابه جا بشی همون مبل هفت نفره بگیر مبل تو خونه خیلی تاثیر داره نگران هم نباش موقع جابه جایی خراب نمیشن