2777
2789

راننده تریلی امون یه پسر 28 ساله هست رو ماشین شوهرم کار می‌کنه متأهل ام هست امشب ایست بازرسی یزد گیر کرده یه دختر همراه اش بوده میگن صیغه اش بوده به همسرم میگم برخورد کن باهاش میگه بزار عشق حال کنه من ده میلیارد ماشین دادم دست اش راننده به این خوبی سر زن و دختر برخورد کنم باهاش 😑من خیلی ناراحت شدم چرا همسرم طرز فکر اش اینطوری هست و چرا وجدان و شرافت براش مهم نیست ... نمیگه تو همین تریلی انواع زن و دختر دوست میشه میاره باهاشون می‌ره این ور اون ور این تریلی بی برکت میشه نجس میشه اون ماشین 

دردسرساز نشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردسرساز نشه

نمی‌دونم اگه صیغه بودن کاغذ داشتن کاری اشون نداشتن فکر نکنم صیغه بوده باشه نمی‌دونم به خاطر همین استرس دارم یهو ماشین مارو بفرستن پارکینگ تا تکلیف پرونده اینا معلوم شه

قبح همه چی ازبین رفته..

واقعا شوهرم غمش نیست اصلاً راننده ماشین این کار کرده فکر این هست فقط راننده خوبی هست معتاد نیست درست از ماشین ده میلیاردی است استفاده می‌کنه 

نمی‌دونم اگه صیغه بودن کاغذ داشتن کاری اشون نداشتن فکر نکنم صیغه بوده باشه نمی‌دونم به خاطر همین است ...

مشکل ماشین نیس مگ ایست بازرسی یا پلیس امنیت اخلاقی باشه اونم مدرک همراهش باشه خله

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

واا یعنی چی باخودش کجا میبره اگه بهش بگه دیگه نمیاره شوهرت باید بگه

خوب منم همین میگم میگم باهاش برخورد کن. بزن دهنش بگو خانمت و بچه ات همراه ات ببر نه این کار هارو کنی تریلی نجس بشه بی برکت بشه گند بزنی میگه ولش بابا مهم این هست راننده خوبی هست 

واقعا شوهرم غمش نیست اصلاً راننده ماشین این کار کرده فکر این هست فقط راننده خوبی هست معتاد نیست درست ...

فقط شوهر شما نیس ک عادی شده این چیزا براش.کلا دیگ خط قرمزی وچود نداره و داره همه خطا سبز میشه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

فقط شوهر شما نیس ک عادی شده این چیزا براش.کلا دیگ خط قرمزی وچود نداره و داره همه خطا سبز میشه

خیلی ناراحت شدم حتی گریه ام گرفت گفتم متأهل هست بچه داره زنش گناه داره دنبال این زن رفتن اون دختر رفتن که فایده شوهرم میگه راننده خوبی هست بزار عشق حال کنه مگه ضرری واسه ما داره