2777
2789
عنوان

با این خواهر شوهر چکار کنم

137 بازدید | 12 پست

من با اینکه عروس این خانواده ام اما انقدر پخته ام می‌دونم که نباید ریز به ریز ارتباطاتم با خواهرشوهرم رو به شوهرم بگم ، ممکنه سو تفاهم پیش بیاد 

ولی اون تا یه ساعت پیش هم هستیم ، بعد شوهرم زنگ نمیزنه بهم میگه ، خواهرم گفت تو این غذا رو چرا نخوردی مگه دوست نداشتی ؟ خواهرم گفته زهرا چرا برای مادر یدونه پیام بیشتر فرستاده 

یا مثلاً یبار گفت بیام سراغت برسونمت گفتم ممنون باشه (چون بارها میگه ) بعد گفت حالا فردا بهت خبر میدم بیام یا نه 

صبح زود گوشیش خاموش بود و منم رفتم تا دیرم نشه ، بعد رفته به شوهرم گفته ، زهراااا نخواسته باهام بیاد خودش یهو رفته و ... 😑😑😐 

چرا آخه من اینطور نیستم و واقعا گلایه نمیکنم پیش شوهرم ، میگم محبت بینمون باشه اما این خواهر شوهرم داره دل منو زده می‌کنه از خودش😑😐

پانزده سال ازم بزرگترها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا ؟؟؟

وقتی اون داره گلایه این مدلی مز کنه داره میگه زنت نخواست... تو رو داره تو چشم شوهرت خراب می کنه... تازه سوهرتم به رفتار خواهرش عادت داره شاید حتی نفهمه نیت واقعی خواهرشو.

صمیمی نیستیم که 😐

میشینید صحبت زنونه و‌ دو‌نفری میکنید

قرار بیرون میذارید

نکن این کارا رو 

با همسرت برو و‌ بیا و در همون حد باهاشون در ارتباط باش

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پیشنهادت چیه

راستش پیشنهادم اینه تو هم تعریف کن یا گله کن اما نه با حالت دعوا و عصبانیت با زبون نرم. چهار روز دیگه مثل من انقدر نگفتم یه بار پیش اومد تعریف کردم مثل من شوهرت نیاد بهت بگه دروغ میگی اونا خوبن. منم به شوهرم گفتم هر چی گفتنبه من  بهت نگفتم  اشتباه کردم که حالا زبونت برا من درازه میگی من دروغ میگم.،از این به بعد میگم تا نیای وقتی خواهرای بدذاتت رو میشناسی و سی سال باهاشون زندگی کردی منو متهم به دروغ گویی کنی...چند ساله ازدواج کردی؟