اگ میشنوید هیچ وقت عاشق فامیل نشید
من این اشتباه کردم
چون توسن ۱۵ سالگی خیلی خوشگل تر از الانم بودم خواهان زیاد داشتم ک یکیشون پسر خاله م بود ولی چون باباهاشون باهم خوب نبودن زیاد رفت آمد نداشتیم شاید سالی یکبار میشد همو ببینیم و خونه ی هم میرفتیم
هر دو از شهر مختلف بودیم این خیلی ابراز علاقه میکرد از راه های مختلف بهم پیام و نامه میداد ک تونست مخ منو بزنه و من مثل ابله ها از بین این همه آدم باهاش رل زدم
همون موقع ها گاهی متوجه لاشی گریش میشدم اما ب خودم میگفتم اشتباه میکنی امکان نداره این با وجود این همه عشق جز من کس دیگ رو ببینه
تو ظاهر دوسم داشت ۵سال باهاش دوست بودم ی عالمه خواستگار بخاطر ش رد کردم اما ی روز فهمیدم ک آقا ب جز من با کس،دیگه ام رابطه ی فاب داره
دنیا رو سرم خراب شد اما تموم کردم رابطه ای رو ک تموم دنیا مخالف بودن بخاطرش
من حتي بخاطر پسر خاله م تو روی مادر و پدرم وایساده بودم اما اون بهم نارو زد و رفت با یکی دیگ رل زد
خدا شاهد بعد از اون تا ۷سال با هیچچچچ پسری رل نزدم هنوزم تو ذهنم شب روز بهش فکر میکردم
منتظر بودم ی روزی پشیمون بشه برگرده اما ای دل غافل
ی شب داشتم استوری هاشو با پیج فیک نگاه میکردم دیدم استوری گذاشته و فهمیدم نامزد کرده
خدا شاهده تا صبح مث ابر بهار فقط گریه کردم
تا اومدم یکم خودمو جمع و جور کنم بابام فوت شد دقیقا اونام تو سالی ک بابام فوت شد عروسی گرفتن
رفتم تالار اما کاش نمیرفتم
بخدا فقط اشکم میومد الانم ک زنش حامله س
نمی دونم فقط چرا باید آنقدر تاوان میدادم در صورتی ک اون منو ول کرد رفت
الان اون واقعا خوشبخت اما من حتي دیگ خواستگار ب درد بخورم ندارم در صورتی ک ی زمان بهترین خواستگار ها رو داشتم
انگاری من دارم تاوان میدم مگ نمیگن دنیا کارماس پس چرا اون بهترین زندگی و داره
تو رو خدا مث من نشید عمرتون پای هیچ پسری نذارید
پسری ک واقعا بخواد تو یک سال همه چی رسمی میکن ن دو سال دیگ باید رسمی بشه اگه نشو مطمئن باش رسیدن بهش ۹۰ درصد غیر ممکن میشه الکی عمرتون حروم نکنید