2777
2789
عنوان

بیاید سرنوشت مو براتون تعریف کنم

88 بازدید | 11 پست

اگ می‌شنوید هیچ وقت عاشق فامیل نشید

من این اشتباه کردم 

چون توسن ۱۵ سالگی خیلی خوشگل تر از الانم بودم خواهان زیاد داشتم ک یکیشون پسر خاله م بود ولی چون باباهاشون باهم خوب نبودن زیاد رفت آمد نداشتیم شاید سالی یکبار میشد همو ببینیم و خونه ی هم میرفتیم 

هر دو از شهر مختلف بودیم این خیلی ابراز علاقه میکرد از راه های مختلف بهم پیام و نامه میداد ک تونست مخ منو بزنه و من مثل ابله ها از بین این همه آدم باهاش رل زدم

همون موقع ها گاهی متوجه لاشی گریش میشدم اما ب خودم میگفتم اشتباه میکنی امکان نداره این با وجود این همه عشق جز من کس دیگ رو ببینه

تو ظاهر دوسم داشت ۵سال باهاش دوست بودم ی عالمه خواستگار بخاطر ش رد کردم اما ی روز فهمیدم ک آقا ب جز من با کس،دیگه ام رابطه ی فاب داره 

دنیا رو سرم خراب شد اما تموم کردم رابطه ای رو ک تموم دنیا مخالف بودن بخاطرش 

من حتي بخاطر پسر خاله م تو روی مادر و پدرم وایساده بودم اما اون بهم نارو زد و رفت با یکی دیگ رل زد

خدا شاهد بعد از اون تا ۷سال با هیچچچچ پسری رل نزدم هنوزم تو ذهنم شب روز بهش فکر میکردم

منتظر بودم ی روزی پشیمون بشه برگرده اما ای دل غافل 

ی شب داشتم استوری هاشو با پیج فیک نگاه میکردم دیدم  استوری گذاشته و فهمیدم نامزد کرده

خدا شاهده تا صبح مث ابر بهار فقط گریه کردم 

تا اومدم یکم خودمو جمع و جور کنم بابام فوت شد دقیقا اونام تو سالی ک بابام فوت شد عروسی گرفتن 

رفتم تالار اما کاش نمیرفتم

بخدا فقط اشکم میومد الانم ک زنش حامله س 

نمی دونم فقط چرا باید آنقدر تاوان میدادم در صورتی ک اون منو ول کرد رفت 

الان اون واقعا خوشبخت اما من حتي دیگ خواستگار ب درد بخورم ندارم در صورتی ک ی زمان بهترین خواستگار ها رو داشتم 

انگاری من دارم تاوان میدم مگ نمیگن دنیا کارماس پس چرا اون بهترین زندگی و داره

تو رو خدا مث من نشید عمرتون پای هیچ پسری نذارید 

پسری ک واقعا بخواد تو یک سال همه چی رسمی میکن ن دو سال دیگ باید رسمی بشه اگه نشو مطمئن باش رسیدن بهش ۹۰ درصد غیر ممکن میشه الکی عمرتون حروم نکنید 

آخە شماها هم بچە بودینبچە ۱۵_۱۶سالە رو چە بە ازدواجاصلا چە بە رابطە دوستیولی خب آرە خیلی لاشی بودە م ...

خب اون موقع ما رسم داشتیم دختر ۱۵ ۱۶ ساله ازدواج میکرد حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم بمیرم برات 🥲🥲🥲 مطمعن باش اونم تاوان پس میده تاوانی که آدم ها تو دنیا پس میدن خیلی به نفعشونه اما اگر تاوان برسه به دنیای آخرت خیلی سخت تر میشه براشون قرار نیست همه تو دنیا تاوان پس بدن اما در کل من آدم ها رو به کینه و دشمنی دعوت نمی کنم خودمم تو رابطه ام شکست عشقی خوردم اما خب بخشیدمش الآنم دیگه حسی بهش ندارم بهتره پیگیرش نباشی برای خودت وقت بگذرون تو تونستی رابطه پنج سالتو تموم کنی باید بتونی افکار الانتم کنترل کنی آدمی که انقدر بهت نارو زده ارزش فکر کردن و غصه خوردن نداره در کل هیچ وقت دیر نیست که آدمی شروع کنه و پیشرفت کنه و برای خودش وقت بگذرونه

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

عزیز دلم بمیرم برات 🥲🥲🥲 مطمعن باش اونم تاوان پس میده تاوانی که آدم ها تو دنیا پس میدن خیلی به نفع ...

خدا نکنه ۰۰🥺🥺♥️♥️

منم بخشیدمش خیلی وقته 

اما زندگیم ی جوریه فک میکنم اونی ک داره کارما پس میده منم ن اون

خدا نکنه ۰۰🥺🥺♥️♥️منم بخشیدمش خیلی وقته اما زندگیم ی جوریه فک میکنم اونی ک داره کارما پس میده منم ن ...

نه عزیزم ربطی نداره زندگی بالا پایین زیاد داره هیچ کس مطلق خوشبخت نیست همین الانی که تو شاید احساس بدبختی می‌کنی یکی ی گوشه دنیا دوست داره به جای تو باشه دست بالای دست زیاده و هر آدمی مسیر و سرنوشتی داره که باید طی اش کنه اما نباید انقدر تو غم و غصه خودشو هدر بده از مصائب امام حسین و ائمه سنگین تر که نداریم این که کسی تو سختی باشه دلیل بر کارما پس دادن نیست گاهی وقت ها قرعه به ناممون میوفته فقط از خدا می‌خوام تو همه سختی ها مواظبمون باشه 

نه عزیزم ربطی نداره زندگی بالا پایین زیاد داره هیچ کس مطلق خوشبخت نیست همین الانی که تو شاید احساس ب ...

نمیدونم واقعا ولی این حق من نبود ک تا حالا دل هیچ کس نشوندم 

ی زمانی کلی خواستگار خوب داشتم اما الان دریغ از ی نفر ک ب دلم بشینه

بخدا دیگ کم کم میخوام برم سمت دعا و این جور چیزا

چون بعد چند سال از ی نفر خوشم اومده اما اون خوشش نمیاد میخوام اونو جذب کنم

نمیدونم واقعا ولی این حق من نبود ک تا حالا دل هیچ کس نشوندم ی زمانی کلی خواستگار خوب داشتم اما الان ...

اشتباه می‌کنی عزیزم هیچکس با دعا جذب آدم نمیشه اگر کسی تو سرنوشت و تقدیرت باشه به سمتت میاد در کل هر کسی از این دنیا سهمی داره که براش همواره محفوظ میمونه ضمن اینکه دخترای مجرد زیاد هستن منم بیست و چهار سالمه و مجردم همه دوستام ازدواج کردن تو محله ما هم رسمه زود ازدواج میکنن اما خب نباید الکی غصه بخوریم و خودمونو مقایسه کنیم ازدواج دری به روی خوشبختی نیست فقط یک بعد از زندگی هست که آدم می‌تونه انتخابش کنه می‌تونه هم تنهایی رو انتخاب کنه خیلی به خودت سخت نگیر قبل از اینکه منتظر باشی کسی دوستت داشته باشه اول خودت خودتو دوست داشته باش تا زمانی که برای خودت ارزش قائل نشی نمی تونی انتخاب درستی کنی مخصوصا الان که فکر می‌کنی از همه عقب افتادی اما در واقعیت این مسیر تو هست و باید بگذرونیش نگران نباش ان شاالله زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده