2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38852 بازدید | 598 پست
دقیقافکر کن خودت مستاجر باشی بعد جمع کنی برای دخترت ماشین بخری بعد بفهمی فروخته داده پسر مردم!!!!!!! ...

حالا اینجوریم نیس من آدم نمک نشناسی نیستیم ک کلی دارم کمک مالی میکنم پدر مادرم نزدیک ۳۰۰ تومن کمک کردم این چند ماه بهشون اجاره خونه هم من میدم الانم دلم نمیاد این پولو بدم با اون مشترک خونه بخریم دوس دارم برا پدر مادرم خونه بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ادم همه چیو که به نامزد و شوهر نباید بگه چون هنوز شناخت نداری .مردها قبل و بعد ازدواجشون متفاوته 

بگو ماشین رو فروختم دادم بابام ولی وام بگیر یه خونه بخر 

هیچوقت دستت رو برای شوهرت باز نکن .یه چیزی همیشه پس انداز مخفی داشته باش 

تجربه 13 سال زندگی مشترک که بعد چند سال بهش رسیدم

خونه بخر بنام خودت،بذار خانوادت برن زندگی کنن.حتما بنام خودت باشه.و لزومی هم نداره نامزدت بفهمه ک خونه بنامه توئه.بذار فک کنه بنام باباته.دیگه تمام داراییتم ب کسی نگو.

واجب تر از همه پدر و مادرت هستن .واقعا پیش خودش چی فکر کرده از الان برای پول شما نقشه میکشه ‌چطور روش میشه بگه پولتو بزار خونه بگیریم .یه پول برای تعمیر ماشین داده حالا به خودش اجازه میده بگه پولتو بیار خونه بگیریم .خیلی رک بهش بگو پول ماشین مال بابات هست و تو این اوضاع اقتصادی میخوای پول رو بدی بابات .اگرم ناراحت شد و واکنشی نشون داد حداقل زودتر میفهمی با کی قراره بری زیر یه سقف .

چی بگم‌ بهش

اصلا بگو ماشین برا من نیست.مال بابامه که پولش رو لازم داره.

مردا چقد پررو شدن به به بار نه به دار.میخواد خونه بخره.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

اول از اینکه این کار اصلا نکن که بخوای پول بدی خونه بخری واسه ازدواجی که اصلا معلوم نیست  وظیفه خودشه بخره نه شما

دوما قطعا پدر و مادرت واجب ترند که سر پیری مستاجر نباشند

حالا من یک پیشنهاد دارم برات که دلتم برا پولت نسوزه به نظر من اگر خونه برای پدر و مادرت خریدی سندش به نام خودت باشه و به نامزدت هم نگو اصلا که سند به نام خودته اینجوری هم کمک یه خانوادت کردی هم پولت رو یک سرمایه برای ایندت کردی

کاش رو نمی‌کردی ماشین برای خودته

میگفتی به اسم پدرمه...

قطعا تا وقتی به صورت رسمی ازدواج نکردید همچین ریسکی نکن

به هیچ کس اعتماد نکن...

الآنم متاسفانه اگه ماشین رو بفروشیم و به پدر و مادرت کمک کنی ایشون احتمالا گارد بگیرن نسبت به اونا...

کاش چشم داشتی نداشتن....

اگر چهاصولیش اینه که بفروشین و به سرپناه برای خانواده ت بگیری البته اگه قیمتش میارزه...

چون شما هنوز مجردید...و الویت خانواده تونه...

یا اگه کارکرد خودتونه میتونید یه آپارتمان کوچیک به اسم خودتون بگیرید و خانواده تون ساکن باشن...ولی اگه پدرتون براتون خریدن انصاف نیست اونا مستاجر باشند و شما به فکر خودتون باشید...

اگرم خواستید مشارکت کنید با ایشون حتما سه دنگ به اسمتون باشه...اینم بگم این طور مواقع آدما چهره اصلیشون رو نشون میدن...

قرض ایشون رو هم ادا کنید بعد تصمیم بگیرید...

و اینکه اگه شما پیش اون شخص خود واقعی تون نیستید و از شرایط خانواده تون معذب هستید... و نمیتونید خود واقعی تون باشید...تجدید نظر کنید چون یه عمر قراره با هم زندگی کنید...

افوض امری الی الله...

سلام

ببین در کل دارم میگم برای هر موضوع و بحثی دو تا راه حل هست یکی سخت یکی آسون

هم ذهنیت خودت و هم نامزدت خوبه و به فکر سرمایه گذاری و رفاه هستید

حالا که تردید داری 

یا با پدرت خونه اوکی کن

یا باهم یعنی خودت و پدرت و نامزدت

ی مثال طرف رفت ی ملک بزرگ خونه قدیمی ساز خرید قطعه بندی کرد بعدش اندازه پولش متراژ برداشت چون پولش کم بود و ملک جای خوبی بود خونه ساخت باقی شو فروخت همون لحظه ، میشه ی سند ملک برا چند نفر تفکیک کنی