2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38893 بازدید | 598 پست

پارتنر منم همش تشویقم میکنه ب خرید طلا خودشم مناسبتا همش برام طلا میخره اگر خودشم بقیشا میزاره خونهه بخرید بزنه ب نامت چ مشکلی داره فکر ایندشونم الان ی پسرتنها نمیتونه ب نظرم جفت باید تلاش کنن خونم ب نام خانم بشه حالا اگ همین دختر میگف شوهرم خونه نداره میخام طلاق بگیرم همه  میپریدین بهش ک

اگ کامل ب نام دختر باشه چ اشکالی داره دوست منم وام هاشونو دادن جفت انواده ها کمک کرن کامل زدن ب نام ...

ب نام دختر بله...ولی این پسر زرنگی که من دیدم بعیده😁

البته خونه دار سدن پدر و مادرشم برکتش برمیگرده ب زندگی خود دختر

چشم به راه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دیگه وام ازدواج نمیدن بن کارت میدن برای خرید وسیله ایرانی

آره منم شنیدم همینه 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

ببین مردای ایرانی در شرایط مشابه، شده شلوار تورو هم میفروشن برای مامان جونشون خرج میکنن! استثنا هم ن ...

اخ گل گفتی ..همه پسرا مادرشونو ارجح میدونن همشووووون ترجیح میدن از گلوی خودشون و خانواده بزنن برا مادرشون خونه بخرن یا خرج کنن

چشم به راه...
چی بگم‌ بهش

اون الان دوس پسرته

تو اولویت زندگیت باید پدر مادرت باشن که سر پیری نخوان از این خونه به اون خونه برن و بقول خودت نامزدت این مورد که مرده تا این سن خونه نداره براش مهمه.

اصلا چیز پیچیده ای نیست.یه کلام.

عزیزم پدرم پولی که بهم داده برای ماشین بهش احتیاج داره من پول و دادم به  پدرم.

ماهم انشالله رفتیم سر خونه و زندگی خودمون تلاش میکنیم خونه میخریم نه با پول کسی با پول خودمون.

اخ گل گفتی ..همه پسرا مادرشونو ارجح میدونن همشووووون ترجیح میدن از گلوی خودشون و خانواده بزنن برا ما ...

دقیقا

فکر کن خودت مستاجر باشی بعد جمع کنی برای دخترت ماشین بخری بعد بفهمی فروخته داده پسر مردم!!!!!!!!!

پارتنر منم همش تشویقم میکنه ب خرید طلا خودشم مناسبتا همش برام طلا میخره اگر خودشم بقیشا میزاره خونهه ...

ببین این ماشین و پدرش براش خریده و الان پدره خونه نداره عاقلانه اینه که اول بفکر پدرش باشه تا دوس پسرش.

فردا همین دوس پسرش میزنه تو سرش که بابات مستاجره/الانم داره سر بسته بهش میگه چه برسه بعد ها

ب نظرم حالا که اون اینقدر راحته توام راحت باش 

مهریه تو کم در نظر بگیر عوضش خونه رو به نام تو بخرین 

یا اگه پولاتون نصف نصفه لا اقل چهار دنگ به نام تو باشه دو دونگ به اسم ایشون  غیر این قبول نکن بگو باشه بعد ازدواج یه فکری میکتیم ولی قبلش پولو بده به اسم خودت یا شریک با پدرت بخرین

وقتی هنوز رسمی جلو‌نیومده و خانوادت در جریان نیستن و جلسه رسمی خواستگاری و بله برون و عقدی اتفاق نیوفتاده، تمام حرفای پسره باد هواست... مگه ثبت نام کردین وام ازدواج رو؟؟؟....نه!... پس هیچ پولی ندی دستش... اگر برداشت و فرار کرد دستت به هبج جا بند نیست

ب نظرم حالا که اون اینقدر راحته توام راحت باش مهریه تو کم در نظر بگیر عوضش خونه رو به نام تو بخرین ی ...

بابا میگه دوست پسرمه. هنوز خواستگاری رسمی هم نیومده. پیش پیش پسره داره میگه ولی تا عقد نکردن و ت‌خانواده ها مطرح نشده همه چی فقط حرفه

بابا میگه دوست پسرمه. هنوز خواستگاری رسمی هم نزومده. پیش پیش پسره داره میگه ولی تا عقد نکرپن و ت‌خان ...

خب بیاد جلو‌ دیگه 

وقتی اینقد راحته که رو پولای دوست دختر حساب کرده

خودشو اثبات کنه بیاد جلو در ازای مهریه کمتر خونه به اسم استارتر کنه یا اصلا یه دونگ از سهم خودش هدیه به استارتر بده

اینطوری معلوم میشه چند مرده حلاجه