2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38896 بازدید | 598 پست

به مردا حتی بعد ازدواج هم نباید اعتماد صددرصد کرد این که هیچ تعهدی هم نداره. همین که از الان رو پول شما حساب کرده به نظر من یه رد فلگ بزرگه. برا خانوادت خونه بخر هیچکس تو دنیا پدر و مادر نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومی داره بگم مستاجریم بنظرت؟ اخه خودشونم وضعیتشون معمولیه همش میگه وااای فلانی تا این سن هنوز خونه ...

اگه گفت بگو پدرم به فکر رفاه ما بوده همینکه ماشین گرون انداخته زیرپای من به جای اینکه برای خودش خونه بخره معلوم میشه چقدر آدم درستیه 

خدایا راضیم به رضای تو

هنوز که خواستگاریم نیوده نمیخواد از این کارا بکنی بهتره کمک کنی پدر مادرت خونه بخرن اگه خودشونم پول دارن تو هم کمک بده بهشون اگه ندارن تو یه خونه بخر به نام خودت و بده اونا توش بشینن که مستاجر هم نباشن به دوست پسرتم نیاز نیست توضیحی بدی بگو من الان پولمو لازم دارم حالا بعدا اگه خواستیم خونه بخریم اگه پول داشتم میدم

خدایا راضیم به رضای تو
لطف نمیکنی که سه دنگشم به اسمت میخورهمن این کارو کردم،الان آینده ی بچه هامم تضمینه به امیدخداتو مسعو ...

پدرش بنده خداخودش مستاجره برای دخترش ماشین خریده ،بعدکوتاهیش چیه؟؟!

حتمااینکه زن وشوهرباهم بتونن خونه بخرن وازاول زندگی مستاجرنباشن خوبه ولی درصورتی که باپول خودشون باشه نه حق پدرومادر

تازه این خانم هزینه ی جهیزیه هم داره که اونم هزینه اش بالاست.

اسی بایداول به فکرتامین جهیزیه اش باشه 

عزیزم پدر و مادر واجبتره به فکر اونا باش دعای پدر و مادر برات غوغا میکنه شما جوونی اون پسره هم اگه مرد باشه چشمش به پول شما نباید باشه من باشم پدر و مادرم واجبن 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

تو نامزدی که هنوز حتی عقد نکردین!!!!!!!

خیلی روش زیاد بوده همچین حرفی به شما زده

تو نامزدی نری پول ماشینتو بدی ها ، اشتباه نکنی ، شاید اصلا جور نشد یا ازت کلاهبرداری کرد ، فلنگ و بست رفت

قدرشناسی ادم اینو میرسونه پولو بده به پدرش 

چون پدر شما زحمت کشیده ، اون ماشینو برای شما فراهم کرده   ،عرق ریخته ،پسر مردم جای پدر ادمو نمیگیره

نامزدت چیزی هم گفت یا ازت گله کرد و طلبکار شد 

بگو پس قصدت از کمک برا تعمیر، این بود که ماشینو بفروشم ؟ پولشو بدم بهت ؟ 

بازم خودت میدونی ، خواستی هم همچین کاری بکنی برا نامزدت بفروشی،  الان نکن، زمانش اشتباهه 

بعد عقد یا سر خونه زندگیت بفروش

بده به شوهرت بگو هرچقدر میدم باید خونه به نامم بزنی

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

چه زود هم میخواد خودش رو راحت کنه 

چه رویی داره

اشتباهت اینکه رفتی گفتی ماشین مال خودته

از این به بعد دارایتو نگو

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هنوز که خواستگاریم نیوده نمیخواد از این کارا بکنی بهتره کمک کنی پدر مادرت خونه بخرن اگه خودشونم پول ...

به نظرم این درست ترین نظره

بگین ماشین مال خودم نیست موقت دستمه مال پدر و مادرمه

نمیتونم بفروشم

بعدا هم خواستین بفروشین بدین به پدرومادرتون

سوال کردن یا چیزی گفتن  ، بگین مال اونها بود گفتم که موقت دستمه ،بهشون برگردوندم