2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38702 بازدید | 598 پست

استارتر تا وقتی خواستگاری اینا نیومده ک اصلا باهاش خونه نخر

نظر من اینه ک بعدش هم همچین کاری نکنی، میدونی چرا؟ چون از الان هی داری میگی روم نمیشه روم نمیشه

پارتنرت هم این اخلاقتو دیده ، میره قولنامه و سند و میزنه به نام خودش شما هم با خودت میگی حالا میخوایم ازدواج کنیم دگ چ فرقی میکنه، از رو خجالت چیزی نمیگی اخرم سرت میمونه بی کلاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدمون ازدواجه نه فایده نداره ، شما هنوز نامزدم نیستین شیربها نبریدین چه خونه خریدنی دارین. پول ماشینم که مال تو نیست بده پدرمادرت یه خونه بخرن یا نهایت نتونستن بزارن حسابشون شایدکرایه گرونتر شه. بگو وقتی عقدکردیم میتونیم واسه واممون دوتایی ثبتنام کنیم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم این کارو نکن پولتو برای خودت نگه دار ماشینتو برای خودت نگهدار طلاهاتو برای خودت نگه دار سرمای ...

کاملا درسته. کمک خانواده و همسر و فرزندبکنید ولی سهم خودتون و همیشه داشته باشید و به کسی تا زنده هستید نبخشید

بنظرت مستاجر بودن ما ب اون ربط داره؟ اخه خودشونم پولدار نیستن ی منطقه پایین هستن فقط ی خونه معم‌لی د ...

به اونا چه ربط داره دقیقا؟؟؟

والا برادر من پزشک متخصص هست 

خانواده زن داداشم خونشون اجاره هست 

از اول زندگی برادرم خونه بزرگ تو جای خوب شهر داشت و زن داداشم اونجا زندگی کرد 

الان میگی چی بگم بهش چ کنم

یه  کلمه  نه  

تمام  شد  رفت 

واقعا  اگه  پرستاری  و  علوم  پزشکی  درس  خوندی 

و  بهره  هوشی  داری 

الان  باید  کاملا  متوجه  باشی  که  تو  الان  باید  تمام  تلاشت  رو  بکنی  که  پدر  و  مادرت  خونه  بخرن   نه   دوس  پسرت 

نمیدونم  چرا  به  این  فکر  میکنی  که  به  اون  پسر  کمک  کنی 

چشم  گوشت  رو   بسته   با  عشق لابد😐😏

قبل از واح دوره ی آشنایی داشتیم یک ماهه حرفشو زدیمبعد عقد بلافاصله اقدام کردیم

هووووو‌ از کجا معلوم ازدواج کنن هنوز حتی نامزدش هم نیست عقد و ازدواج و .... به کنار

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵