2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38751 بازدید | 598 پست
ماشین خودته پول خودته برای خودته همیشه یادت باشه بفروش‌ برای خودت خونه بخر پدرت هم از فکر و خیال تو ...

نامزدم هی ب من میگه ماشین برا چیته بیا خونه بخریم سه دنگ تو سه دنگ‌من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چه جالبه که با این وجود به فکر ماشین دادن به تو هست.... به جز این خودش هم ماشین دیگه ای داره ؟

حدودا چقدر هست قیمتش به خونه میخوره ؟؟؟

جالب بود حرکتش‌.... درکش نمیکنم اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دوستانی که میگین ماشین و بفروش و باهاش شریکی خونه بخر، دقت کنین آقا فقط دوست پسرشه 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

چرا میتونم ولی میگه پول ماشین چیشد

بگو پول ماشین پدرمه مال اونه باید بدمش.ولی قرض اونو بهش پس بده. هنوز هیچی نشده عقد نشده  مجبوری جیکو پوک زندگیتو بهش بگی که ماشینو دادن به من 🙁

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

فضوله مگه مردم به شوهراشون جواب نمیدن بعد این آقا به پول ماشینی که بابات خریده گیر میده

والا من با شوهرم همکارم، هنوز دقیقا نمیدونه چقدر حقوق میگیرم یا چیکارش میکنم 

پارتنر اسی هنوز هیچی نشده همه جیک و پوکشو میدونه

اگه واقعا مشورت خواستن روت موثره بنطر من پدر و خانواده خودت واجب ترن‌ دوستم قصد کاملا جدی داشت با دوست پسری که همه در جریانش بودن و حتی فامیل درجع یکش بود. اما‌پسره بعد اینکه پولاشو بالا کشید غیب شد. هرگز پسری رو به پدرت ترجیح نده. اول پدرت دوم پدرت بعد پسر و دوست پسر و نامزد.....

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
نامزدم میگه بخریم نصف نصف سه دنگ چ کنم

اخه  دختر   خوب  

۳  دنگ  هم  بهت  بده

اخرش  همه  میگن  خونه  مال  پسره 

تو  باید  جهاز  ببری  انقدر  وسایل  گرون  شده  که  نگو   برقی و سرویس  چوب  و....

اول  خونه  واسه  پدر  و  مادرت   بعد  به  فکر  جهاز  باش

نامزدم هی ب من میگه ماشین برا چیته بیا خونه بخریم سه دنگ تو سه دنگ‌من

بخدا خیلی عاقله،ولی سرمنده شما خیلی احساساتی هستین

حتما بگید مستاجرید،شاید تجدید نظرکرد باکسی خواست ازدواح کنه که پیشرفت کنه

شما اصلا دل پیشرفت کردن هم ندارید،ببخشید رک گفتم

شب خوش

شما وظیفه نداری خونه بخری وظیفه پسره همین شما دخترا پسرا و پرنسس کردین ،چرا باید با پسری ک هنوز نامز ...

ای وای اشتباه مردم؟ حالا چجوری جمعش کنممم اخه داره میاد خواستگاری