2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38751 بازدید | 598 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک ۳۰۰ میلیون کمک پدر مادرم کردم اجاره خونه هم من میدم چقد از پولو بردارم؟

خو ت نمیتونی تنهایی خونه بخری؟

بخری به پارتنر ت نگی

یا بدی مامان بابات زندگی کنن

یا اجاره بدی باز ماهیانه کمکت باشه

قطعا پدرمادرت. چون ماشینو پدرت برات خریده و اون اول حق میبره. شما اول راهید موقعیت براتون جور میشه برا پدرت خونه بگیر. اگه حتی ی درصد این کارو نکردی خونه ای ک داری میخری بزن ب نام خودت. وگرنه ببخشید خریت محضه تو این دوره زمونه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

به نظرم پدرت اولویت

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

قرار نیست همه چیو بدونهبپیچونش؛ سکرت باش

لزومی داره بگم مستاجریم بنظرت؟ اخه خودشونم وضعیتشون معمولیه همش میگه وااای فلانی تا این سن هنوز خونه نداره چقد زشت انقد گفته ک روم‌نمیشه بگم بهش یوقت نگه بابات چرا خونه نداره

خب پیشنهاد شراکتی خونه خریدن داره چرا هی میگی مگه وظیفه منه فلانه زندگی مشترکه اگه خب فقط فکر وطیفه هستی پسره رو ول کن برو با موقعیت بهتر لابد دوسش داشتی ک باهاش موندی پس باید یکمم کوتاه بیای

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

اصلاااااااا نکنیا دختر

تا چیزی رسمی نشده نکن 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

عزیزم این کارو نکن پولتو برای خودت نگه دار ماشینتو برای خودت نگهدار طلاهاتو برای خودت نگه دار سرمای ...

اتفافا نظرت رو تحمیل کن چون حرفت منطقیه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

خودت عذاب خواهی کسید تو مستاجری

آینده ی بچه هات بخاطر احساساتت تباه خواهدشد وباید از زیرصفر شرو کنن

خونه ای که توش مال من مال تو باشه ذره ای پیسرفت نخواهدداشت

خودت باید سال به سال اسباب کشی کنی