2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38751 بازدید | 598 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

اسی  اگر  واقعا   عاقل  باشی  قطعا  پدر و  مادرت   

ماشین  مال  بابات  بود

وام  ازدواج  هم   برای  جهیزیه  ات هست  

خونه  وظیفه  مرده 

اخه  تو  چرا  انقدر  ساده  ای  دختر؟؟؟؟

پس با این شریکی خونه نخرم؟ هی هم‌میگه ماشین برا چیته بیا خونه بخریم

نه بابا مرد وظیفشع خونه بخره .

پس فردا پول لازم بودی نمیاد پول بده بهت دنیا معلوم نمیکنه بشر هم شیر خام خورده کار از محک کاری عیب نمیکنه 

دیگه این جدید بود که پول زحمت کشیدن بابای بنده خدا رو بدی دوست پسر خونه بخره . مغزتون کجا رفته

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حتماً اول واسه پدر و مادرت خونه بخر ، اصلأ هم نیاز نیست پسره چیزی بدونه ماشین رو بفروش بگو پدرم به پ ...

بنظرت مستاجر بودن ما ب اون ربط داره؟ اخه خودشونم پولدار نیستن ی منطقه پایین هستن فقط ی خونه معم‌لی دارن از خودشون

به نظرم بگو چون ماشین رو بابام خریده ،میخوام بفروشم بدم به خودش.. میخواد جایی سرمایه گذاری کنه. به هر حال پول خودشه‌‌ بعد قراره دوباره برام ماشین بخره 

بعد هر کاری خودا صلاح می دونی با پولت بکن ولی نزار بفهمه.. 

وقتی وامت هم از بانک گرفتی اون موقع تصمیم بگیر که واسه خودت کاری کنی یا واسه پدر و مادرت... 

چطور این آقا به فکر سقف زندکی مشترک هست، اما برای تشکیل دادنش تلاش نمی کنه... من بودم اعتماد نمی کردم اصلا