2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38917 بازدید | 598 پست
همیشه مادربزرگم میگفت ا ۱۰تا حرف ۹تاش رو بهش نگو ...چطور زیر یک سقف نرفتی گفتی ماشین داری؟ خیلیا بعد ...

دقیقااااا

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که پدرت وقتی اوضاعش انقدر بهم ریخته‌اس و مستاجرید چطور پول یه ماشین خوبو بهت داده؟!

بعدشم اون پول برای پدرته روش حساب نکن برای اینکه در آینده با این آقا خونه بخری چون پول پدرته...مگر اینکه بگه نمیخوامش پس با ما مشورت نکن باید ببینی پدرت بعد عقدت پولشو میخواد یا نه

من سالهاست کار میکنم و فقط پس انداز خودمو میتونم براش تصمیم بگیرم و اگه ببینم مرد خوبیه برام حتما اینکارو انجام میدم چون تو رفاه خودمم تاثیر داره... ولی کلا نباید خیلیم رو داد

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

البته در نظر داشته باش که هیچ آدم محترمی برای پول پدر دختری که حتی خواستگاریش هم نرفته نقشه نمی کشه و تعیین تکلیف نمی کنه

شما هر تصمیمی که بخواهید بگیرید برای پول اون ماشین باید با مشورت و تایید خانواده خودت باشه نه کسی که در زندگی شما هنوز هیچ نقشی نداره و معلوم هم نیست که داشته باشه یا نه

برام عجیبه که تو دنیایی که هستن پدر و مادرایی که گفتن پول بچه رو جمع میکنن بعد زدن به زخم خودشون یا خرج ی برادر یا خواهر دیگه طرف کردن گردنم نمیگیرن 

تو داری به دوست پسرت اعتماد می کنی

سر ما اومده الان نمیتونیم ثابت کنیم بابای من ی زمین رو خریده و پولشو داده چون جمع میکرد تو جوونیش میداد به مادربزرگم زمین رو خریدنی اونم زده به اسم خودش بقیه شم داده به شوهر عمم 

الان شوهر عمم گردن نمیگیره مامانبزرگمم میگه زمین منه تو نمی خواستی واسه مادرت کاری کنی 

سر اینکه بابای من ی نگاه به سند ننداخته و ندیده امضا زده 

ما الان تو گل گیر کردیم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

وا به اون چه ربطی داره 

اصلا چرا همه چی زندگی ات به یه غریبه میگی 

این ماشین در اصلا برای پدرته و ایشون حالا احترام کرده 

بگو ماشین باباست فقط دست منه من اختیار دارد نیستم

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

مگه دوست پسرت نیست؟

چقدر زرنگه والا

خودت فکر نمیکنی سرافرازی پدرو مادرت مهمتره؟؟؟؟

دیگه این سوال کردن نداره

دوست پسرت بیشترکار کنه خانوادشم کمکش کنن بره بخره

مگه دوست پسرت نیست؟چقدر زرنگه والاخودت فکر نمیکنی سرافرازی پدرو مادرت مهمتره؟؟؟؟دیگه این یوال کردن ن ...

اره راس میگی اینکارو کنم راحت طلب میشه

بعد میدونی چیه الان نگفته بخریم میگه طلا بخر بذار کنار بعد عقد خونه بخریم سه دنگ تو سه دنگ من

وا به اون چه ربطی داره اصلا چرا همه چی زندگی ات به یه غریبه میگی این ماشین در اصلا برای پدرته و ایشو ...

نگفتم بهش مستاجریم لزومی ندیدم ک بگم کسی ک واقعا دختریو بخواد ب این چیزا اهمیت میده مگه؟ گفتم هروقت خواست بیاد خودش میفهمه مگه خودش حالا میلیاردره؟

اسی نیازی نیست به نامزدت توضیح بدی که میخوای ماشینتو بفروشی و بدی پدر و مادرت توخونه بخرن ومستاجر نباشن،

بگو بابا میخواست خونه راعوض کنه ماشینشو فروخت

ولی اگه طلا و پول نقد داری نگه داربرای آینده خودت ،لازم شد طلاهاتو نقد کنی،وام ازدواج بگیری و .... هرمقدارپول گذاشتی خونه به نامت شه،هیشکی هم قرارنیست بفهمه بین خودت و همسرت باشه

اسی نیازی نیست به نامزدت توضیح بدی که میخوای ماشینتو بفروشی و بدی پدر و مادرت توخونه بخرن ومستاجر نب ...

اینم نمیگه الان بخریم میگه طلا بخر پس انداز کن بعد عقدمون منم پول میذارم با وام ازدواج ی خونه میخریم سه دنگ تو سه دنگ من

اینم نمیگه الان بخریم میگه طلا بخر پس انداز کن بعد عقدمون منم پول میذارم با وام ازدواج ی خونه میخریم ...

پس کارت راحت ترشد،از الان بهش بفهمون که ماشین مال پدرتون و شما استفاده میکنی

مال خودشونه ،فروختن 

صلاح و اختیار مالشون و دارن