2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38915 بازدید | 598 پست
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

خیرررر هرگز اینکارو نکن ما بعد ۱۵سال زندگی بعد طلاهامو بهش دادم ک هنوزم بعد ۵سال نداده شما ازدواج نکرده چطور اعتماد میکنی؟بله؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم حالا بذار عقد کنیم هنوز نامزدم نیستیم اخه بعد بگم فعلا این پولو بابام نیاز داره… دگ هم توضیح ندم ...

کات کن باهاش کلا 

میدونی چرا بهت کمک کرده؟

اینجوری که تو راجبش گفتی و حس من قویه 

این اقا به ماشینت چشم داشته دنبال لقمه اماده بوده الان پیش خودش میگه چه بردی میکنم من 

واسه این کمکت کرده که خودش به هدفش یعنی خونه برسه 

گفته تو درست کردن ماشینش کمک میکنم دور از جون یکم خر شه بعد رو مخش میرم ماشینو بفروشه خونه بگیریم!

اصلا از کجا معلوم بیاد خواستگاری؟

حالا گیریم اومد خاستگاری از کجا معلوم رابطه بهم نخورد اون موقع شرمنده بابات نمیشی؟ از اینکه بفهمه رفتی به اون کمک کردی خونه بگیره با پول ماشینی که خودش خریده و تازه خودشم مستاجره؟

بنظرم به پدرت کمک کن خونه بگیره ولی بزن به اسم خودت یا ماشین جدید بگیر اگر خاستی به پدرت کمک کنی نگو خونه گرفتم به اسم منه بگو ماشین پدرم بوده و الان نیاز داره به پولش 

اگرم خاستی ماشین جدید بگیری رک بگو نه من قصد فروش ندارم میخام ماشین جدید بگیرم

اینو یادت باشه اصلا وظیفه تو نیست!

درضمن اگر ماشین نداشته باشی میاد خواستگاریت؟ فک نکنم 

میگی وضع مالیشون متوسطه و‌خوب نی این امیدش تو و ماشینت بودین

اینهمه پسر هست چرا زن این احمق پول پرست شی 

با همین قضیه ماشین امتحانش کن

اصلا اینکارو نکن. خیلی پسرا اعتماد جلب میکنن  سو استفاده ج نسی یا مالی کنن بعد میرن.

پول تو برای خودت نگه دار. طلا بخر یا بذار بانک یا به خانواده ت بده

داراییی هات هم از شوهرت پنهان کنه. دوست پسر که دیگه گفتن نداره

هرموقع شوهرت شد اون موقع م درصورتی پول بده که دنگ خونه مال تو بشه

تو اینستا یه خانومه میگفت با یکی ازدواج کردم به واسطه پدرم وام گرفت پدرم ضامن شد.فردا عروسی فرار کرد با پول ها.

دختر خوب به فکر پدر و مادرت باش . به فرض واقعا قصد ازدواج داشته باشه وظیفه اونه تهیه کردن خونه

وقتی پدرت به پول نیاز دارع نباید این کارو بکنی. به دوست پسرتم بگو پدرم اجازه نداد و پول ماشین رو گرفت:)

پسرا خیلی پست فطرت و دروغ گو هستن اعتماد نکن

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

نکنی ها 

خونه پدرت بخره بگو پول مال پدرم بود بهش برگردوندم

بهت قول میدم نودوهشت درصد بفهمه پول نداری میذاره میره ....

همینجوری هم احتمال تینکه بخواد پولتو بخوره هستا

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همیشه مادربزرگم میگفت ا ۱۰تا حرف ۹تاش رو بهش نگو ...چطور زیر یک سقف نرفتی گفتی ماشین داری؟ خیلیا بعد چند سال اول زندگی طلاق میگیرن تو از کجا میدونی ازدواج کنی با این اقا زندگیت همیشگیه؟ 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

واااا چه حرفا خوب اگه از دواج کردین با همکنار اومدین خونرم بنامت کرد بعد بفروش غلط کرده

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

نظرش خوبه ولی اگه دوتاتون دارید شریکی میخرید باید حداقل ۳ دنگش به نام تو باشه یکاری نکن بعدا پشیمون بشی 

کلی بهت بگم مالته سفت بچسبش و حساب شده خرجش کن همه اینایی که جدا شدن ی دوره ای داشتن که فک میکردن تا اخر با همن یهو دیدی پس فردا خدایی نکرده تفاهم نداشتید خونه رو هم برد بهت نداد کم نیستن اینایی که میگن طلامو فروختم دادم دوست پسرم بعدش دیگه پسره رو ندیدم دستمم به جایی بند نیست 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند