2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38929 بازدید | 598 پست
اره راس میگی اینکارو کنم راحت طلب میشهبعد میدونی چیه الان نگفته بخریم میگه طلا بخر بذار کنار بعد عقد ...

وای خدا

اینکارم کنی،اونوقت پای عمل که برسه ۶دونگ به نام خودش میزنه

تو از پولای مجردیت پس انداز کنی برای خرید خونه تایم متاهلی؟حالا بااینا کار ندارم

ولی من اگر جات بودم به پدرم برای خرید جهاز کمک میکردم مگه نمیگی وضع بابات خوب نیست

بنظرم این پسره رو پول ماشین شما واسه آینده و خونه دار شدن برنامه چیده، الان اگه بفهمه شما میخوای پول بهش ندین قطعا خواستگاری نمیاد، بعد عقد هم بفهمه قطعا یه دعوا راه میندازه که چرا برنامه هامو بهم ریختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتم بهش مستاجریم لزومی ندیدم ک بگم کسی ک واقعا دختریو بخواد ب این چیزا اهمیت میده مگه؟ گفتم هروقت ...

اصلا چرا خجالت میکشی بگی مستاجرید؟چیزی نیست بشه پنهانش کرد که 

این پسر پرو تر از حرفاست رو پول ماشین بابات بسته 

من با یه پسر یه مدت بودم هر چی میشد میگفت بابات میخره بابات میده بهم زدم باهاش پسرا خیلی گدا و بدبخت شدن واقعا 

شما که انقدر پدر خوبی داری که در عین نداری همچین ماشینی بهت داده الان واقعا خونه خریدن واسه اونا اولویته 

واقعا اسی اینم پرسیدن داره

معلومه ک والدینت واجب ترن

ادم با یکی عقد میکنه اسمشون تو شناسنامه هست سرش کلاه میذاره چطور ب پسری ک هنوز خواستگاری نیومده اعتماد میکنی

والدینت مستاجرن اینهمه زحمتتو کشیدن صددرصد اولویت اونا هستن

عزیزم منم میگم بفکر خودت باش انشاالله پدرت خودشون اوضاع درست میکنن شما خرجی ننداز گردنشون ولی ماشینی ک بهت دادنم نگه دار برا آینده خودت مگراینکه واقعا دیگه اوضاع پدرت اونقدر بهم ریخت ک خودشون درخواست کردن ماشینو بدی بهشون.اگر انشاالله با این پارتنر قطعی شد ازدواج کردین آره با هم خونه بخرین اندازه هم پول بذارین  بنام هردوتون باشه.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

ن اصلا نکن چ کاریه در اصل اون ماشین مال باباته یاککمک کن خونه بخرم باهم فعلا خودت استفادشوببر و کاریه با آدم غریبه اون هم نر خونه بخری فردا روزی به فرض که نشد ازدواج کنی تکلیف چیه

خونه پدرت از همه چی واجب تره.پول دوست پسرتم در اسرع وقت پس بدخ

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ن اصلا نکن چ کاریه در اصل اون ماشین مال باباته یاککمک کن خونه بخرم باهم فعلا خودت استفادشوببر و کاری ...

ن اصلا نکن چ کاریه ...در اصل اون ماشین مال باباته یاکمک کن خونه بخره بابات یاهم فعلا خودت استفادشوببر چ کاریه با آدم غریبه اون هم نر خونه بخری فردا روزی به فرض که نشد ازدواج کنی تکلیف چیه

بهش بگو پول ماشین رو پدرم داده و من میخوام پولشونو پس بدم چون میخوان خونشونو عوض کنن!نه میفهمه مستاجرین نه پولت خرج میشه!خونه هم خریدی به نسبت پولت پدرت بنامت کنه چون بعدا بین خواهر برادرا اتفاقی بیفته اولین نفر اونان که بهت ضربه میزنه!همسرتم خونه بخره یا اجاره کنه اون دیگه وظیفه ی خودشه عزیزم

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

عزیزم این کارو نکن پولتو برای خودت نگه دار ماشینتو برای خودت نگهدار طلاهاتو برای خودت نگه دار سرمای ...

اما خیلی به جاس نظرت شوهری با چندتا بچه ی مشترک هم باز‌ ارزش نداره در حقش این‌کار رو کرد