2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38905 بازدید | 598 پست
لزومی داره بگم مستاجریم بنظرت؟ اخه خودشونم وضعیتشون معمولیه همش میگه وااای فلانی تا این سن هنوز خونه ...

بیاد خواستگاری متوجه میشه اونجور بدتره بهش بگو و اصلا بهش پول نده 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

خب معلومه دختر خوب باید فکر پدر و مادرت باشی .همین آدم وقتی خونه خرید میگه ما خونه داریم پدر و مادرت اینجوری هستند و اونجوری بعد هم میگی دوست پسرت هست یعنی هیچ انتظاری نباید داشته باشی یهو میبینی میگه خداحافظ بنده خدا به شوهر نمیشه اعتماد کنی این که دیگه هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

من شمارو نمیدونم ولی خودم باشم صددرصد اول پدرو مادرم برام مهمن شما هنوز ازدواج نکردی بزار ازدواج کنی بعدن بفکر خونه باش الان برای پدرو مادرت یه سرپناه بخر به دوس پسرتم بگو ماشین برای پدرم بود الان میخاد بفروشه خونه بخرن خجالتم نداره در مورد خانوادت با صراحت و جسور صحبت کن اینا خانوادت هستن عزیزم الان هرطور توی چشم دوس پسرت درموردشون صحبت کنی تا آخر عمرت همونجوری میمونه میخایی خارو خفیفشون کنی تا اخر عمر همینه میخایی ببریشون بالا تا آخرش همینه 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بیاد خواستگاری متوجه میشه اونجور بدتره بهش بگو و اصلا بهش پول نده

به هیچ عنوان تا زمانی که عقد نکردین هیچ قدمی براش برندار. اول اولویت رو بزذار برای خانوادت و خودت خونه بخر
میگی آدم محترمیه. آدم محترم وقتی هنوز نه به داره و نه به داره نمیاد روی طلاها و ماشین و داراییهای یه دختر حساب باز کنه که بیا وام بگیریم و فلان ...!!!
بعدا خیلی به مشکل میخورید!
بذار مردونگیش رو ثابت کنه، بعدا اگه خواستی کمک کنی بکن.
 اونم به شرط اینکه حتما خونه به نام تو باشه! خواهرانه گفتم این راهو ما رفتیم ... 

پس با این شریکی خونه نخرم؟ هی هم‌میگه ماشین برا چیته بیا خونه بخریم

حس بدی گرفتم ازش🚶🏻‍♀️

چرا باید یه پسر به اموال یه دختر چشم داشته باشه ؟

اونم چیزی که باباش خریده 

مگه وظیفه توعه خونه بخری؟ پس اونم بره جهاز بگیره

چرا ارزش خودتونو میارین پایین

عالیهتو باید به فکر خودتو اینده بچه هات باشی،اونارو بدبخت نکنی تا جوون بکنن حسرت به دل بمونن

عزیزم اگه طرف شما خوب بوده دلیل نمیشه واسه همه همین باشه اصلا این پسره کلا کنسله که همچین حرفی بهش زده و اصرار داره 

جهاز رو میگین وظیفه دختره خونه هم دختر باید بگیره ؟ تهش یه گوریل زشت بهش خیانت کنه

بچه هم حسرت به دل نمیمونه وظیفه پدرشه فراهم کنه

به هیچ عنوان تا زمانی که عقد نکردین هیچ قدمی براش برندار. اول اولویت رو بزذار برای خانوادت و خودت خو ...

ن ب داره 

ن ب باره

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

چراانقدر ساده ای طرف هنوز زحمت نداده بیاد خاستگاریت تو میخوای پول بدی بهش؟ک پس فردا یکی دیگه بشه خانوم اون خونه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600