2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60100 بازدید | 479 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طبیعی ترین حق یه مرد هست پدر بشهاین حرف شما قلدر بازیهاسی قبل ازدواج باید به این چیزها فک میکرد

این کاربر اصلا حالش خوب نیس معلوم نیست هدفش چیه تو هر تاپیکی نظرات چرت و منفی میده

چرا سخت بشه؟ الان به دخترا میگن نگید سنمون بالا رفته مجرد موندیم الان بالای 30 سال تاره دخترا ازدواج ...

آره

ولی‌ اگه کسی که ازدواج کرده هی بارداریشو به تعویق بندازه براش سخت میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مگ واسه بارداری باید دندون عقل کشید

نه 

ولی درد میکرد 

تو بارداری نمیشه کشید 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ترس از چی داری عزیزم

غریزه مادری و محبت مادرانه بلافاصله بعد بارداری چنان درت رشد میکنه که لحطه شماری میکنی برای دیدن روی ماه نوزادتان

دردش هم قابل تحمل هست

چیزی نیست که نشه تحمل کرد

از ی سنی به بعد حس و حال بچه داری و ...کم میشه

تا دیر نشده اقدام کن

شوهرت هم که نازتو میخره

تجربه ی خودم رو میگم 

منم ۲۸ بودم و شوهرم ۳۰ میگفتم زوده ۲ سال بعدش اقدام کردم باردار نشدم دوباره اقدام و سقط شد دوباره اقدام و..... انقد سختی تا ۳۳و ۳۵ سالگیه خودم و شوهرم دخترم بدنیا اومد دختر بعدی هم ۶ سال بعدش انقد اذیت شدیم کاش فکر نمیکردم هروقت برنامه ریزی کنم بادار میشم کاش حساب شکست ها رو هم میکشیدم تاخیر نمی انداختم فکر میکردم همیشه پر حوصله و پر انرژی و شاد میمونم ولی الان حس میکنم اختلاف سنمون با دخترا خیلی زیاده و حوصله مون براشون کمه،  اطرافیان رو میبینم که چقد برا بچه ها انژی و ذوق دارن خیلی غصه ی بچه های گلمو میخورم

کاش زودتر ازدواج میکردم هم از جوونیم لذت بیشتری میبردم هم زودتر بچه دار میشدم🙁

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
تا شما اقدام کنی باردار بشی بچه بدنیا بیاد شما ۲۹ رو هم رد کردی.بعدا پشیمون میشی.دخترعموی من ۲۴ ازدو ...

حوصله ی بچه ربطی ب سن نداره منم ۲۴ سالمه ولی حوصله بچه داری ندارم بچمو همش مامانم نگهداری میکنه