2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60127 بازدید | 479 پست
خانوما من اگ ۳۰ سال به بعد بچه دار بشم خیلی دیره؟همسرم ام اون موقع حدود ۳۸ سال هست

اگه تن سالمی داشته باشی نه خواهر من چهل سالگی زاییده ولی چه بچه ای داره نابغه خوشگل معرکه هست قربونش برم اما خیلی زن سالمی بود  و بسیار هم مواظب بچه شه

باهمه درد وسختی هاش باید کنار بیایی حداقل یه بچه میخای بعدشم مادر بودن لذتی داره  من به شخصه هیچ لذتی رو نمیتونم مقایسه کنم اون لحظه ای که بچه تو میزارن رو بدنت تماس پوستی بامادر داشته باشه لذتش رو باهیچ چیز عوض نمیکنم یا شیرین زبونی هاش موقع به حرف اومدن  سخته ولی بسیارشیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزا رک بهت بگم بارداری در یک محدوده ی سنی خاص و شرایط خاص اتفاق میفته

هر چی هم  اولین بارداریت دیر بشه این پروسه برات سخت تر میشه 

سنت میره بالا.حوصلت کم تر میشه.بدن توانش کمتر میشه.خطراتش بیشتر میشه 

شوهرت توقع زیادی نداره تعجب میکنم از یه سری کاربرا ک ب شوهرت پریدن 

تو این دوره و زمونه اصن یکی از دلایل ازدواج مردا بچه دار شدنه وگرنه که بقیه مواردشو میتونن با زحمت و دردسر و مسئولیت کمتر از ازدواج بهش برسن

و ضمنا همین کسایی ک میان میگن که بچه اه اه پیف پیف نیار خوب نیست دردسره

بدون بچه اشون یه روزم نمیتونن زندگی کنن

اینجا جاییی ک ترجیه میدن از بدبختیاشون بگن تا خوشحالیاشون

البته استرس یه امر طبیعیه

منم داشتم    و از عدم آگاهیم بود 

کتاب در مورد بارداری بخون    در مورد تغییرات بدن خوپت و جنین در ماه های مختلف    

ذهنت که آماده بشه دیگه اون ترس و استرس رو نداری 

برای سزارین هم 

فیلم عمل سزارین رو دیدم 

تمام 

ذهنتو آماده کن  بعد باردار شو    در مدت بارداری هم برو مطالب نگهداری از نوزاد بخون   نحوه شیردهی   تغذیه نوزاد   اینجوری وقتی آماده باشی   بچه هم بیاد استرس نداری 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

تا شما اقدام کنی باردار بشی بچه بدنیا بیاد شما ۲۹ رو هم رد کردی.بعدا پشیمون میشی.دخترعموی من ۲۴ ازدواج کرد ولی همش میگف ن من حوصله بچه ندارم تا ۳۱ سالگی بعد که بچه دار شد حوصلشو نداش همش مامانش کمکش میداد یعنی اصلا بدون مامانش اموراتش پیش نمیره از اون طرف شوهرش میگه اون همه سال گفتی فعلا بچه نمیخواییم بعدا دو تا پشت هم میارم بزرگ میکنیم الان دومی رو میگه بیاریم دخترعموی من تو همین اولیش هم مونده بچه خیلی خیلی آرومه ولی این حوصله نداره.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بنطرم سنتون مناسب بچه هست منم امادگیشو ندارم ولی دارم در موردش کتاب میخونم و اطلاعات کسب میکنم اینطوری حس میکنم یکم اون حس آماده نبودن دار از بین میر 

ولی در کل ازدواج و بچه چیز هایی هستن که فکر نکنم کسی قبل از تجربه کردنش آمادگی کامل داشت باشه 

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

خوبه دیگه سنت من ۲۷سالمه پسرم ۳سالشع، ینی از من استرسی تر و ترسو تر نبود منم همش ترس داشتم ولی خب من خودمم اقدام نکردم ناگهانی شد، ولی واقعا  خدا کمکت میکنه مطمعن باش بعد هم ماه های آخر انقد سنگین میشی که ققط دلت میخاد زایمان کنی سبک بشی و ب هیچی فک نمیکنی، من سزارین شدم 

قبل ازدواج باید توافق میکردی شوهرت سنش زیاده اختلافش با بچه همین الان چهل سال هست خودت هر چی سنت بره ...

اره توافق کردیم 🥴

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
حق طبیعیش هست شما که بچه نمیخوای و ترس داری ازدواج نمیکردی

میخوام 

نه الان یهویی 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰