2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 44 پست
نه دوست بودیم و عاشق حتی خانواده ها راضی نبودن فرار کردیم حالا میگه من دوست دختر قبلیمو دوست داشتم ب ...

بزرگترین اشتباه.. حتما سنت کم بود کله ات داغ بود... خدا بهت کمک کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه خیلی بی سیاستیهچون الان خونه برای اونه و این حرکت فقط مسخره کردن خودته.باید خونه رو اول برا ...

کی گفته خونه فقط برای مرده؟حتی اگه بنام خانوم نباشهتا زمانیکه اسمش تو شنتانامشه  اون خونه مشترکشونه،چطور مرد ،زنو پرت کنه بیرون ولی زن نه،

این یجور تحقیر کردنه،وهیچ مردی نمیره بگه از خونه پرت شدم بیرون،کسیم گفت چرا،زر مفتش میگی،انقدر بی ناموس بود،انگ زد به زنش،شوتش کردم بیرون،ولی حساب کار دستش میاد

چرا اینجوری گفت بحث داشتید

نه فقط چون روغن غذا یکم زیاد شده بود بخدا شاید براتون مسخره بیاد ولی به جون مامانم و بابام بخدا بقران به امام حسین فقط روغن غذا زیاد شده بود 

چجوری ؟ من اصلا بلد نیستم منم بعد حرفش نشستم گریه کردم کنترل تلویزیون رو انداخت خورد سرم کمی خون اوم ...

این روانی علنا داره تو رو کتک می‌زنه😐😐 چرا شکایت نمیکنی چرا طلاق نمگیری ازش؟

۵۰۰ باردارمبخاطر فرار و گوش ندادن به حرف خانوادم نه متاسفانه حمایت نمی کنم:)))

حامله بودنت واقعا همه چیز رو خراب کرده مهریه ات کم نیست چه جراتی داره

وضع مالیش چطوره ؟ شاید از بی پولی میخواد بفرستت خونه بابات

بگو من جایی نمیرم نه این بهت علاقه دارم مهم نیستی خرج و مخارج منو بده برو خونه بابات وایسا انقدر تو عذاب نباشی منم حوصلتو ندارم قیافت رو ببینم 

باهاش حرف نزن کم محلی کن خوش برخوردم نباش اینحور آدمها لیاقت خوبی ندارن باید برینی بهشون تا متعادل شن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم