2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60188 بازدید | 483 پست

دختر خوب به حرف بعضیا گوش نده اینا یاد گرفتن در هرشرایطی بگن بچه بیار چون بچه روزیشو خودش میاره .

عزیزم دلم آدم وقتی آمادگی کامل بچ دار شدن هم داشته باشه وقتی بچه به دنیا میاد خسته میشه غر میزنه وای به حال شما که الان کاملا مشخصه آمادگی ندارید بعدا خسته میشید وتحملتون کمه وهمش میگید کاش دیرتر آورده بودم .بنظرم آدم چهارسال دیرتر بیاره ولی روح روانش آماده باشه عشق وحالشو کرده باشه تا توان از خودگذشتگی برای بچه داشته باشه .خواهرانه گفت بهت عزیزم فعلا خیلی زوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام به بارداری بزرگ ترین و غیرقابل بازگشت ترین اشتباه عمرم بود

برعکس میگی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آخه دیر نیست

فکر میکنی 

یکی رو میشناسم 30اقدام کرد بعد یک بچه اش سقط شد و برای بچه دوم شد و بعدش هم دیگه نشد هر چقدر هم تلاش کردن نشد البته اون قدیم بود ولی باز هم ممکنه دیر بشه و فاصله سنی بالا اصلا جالب نیست

بچه محدودیت داره اگه کمکمی نداری تا ۴ سالگی تو خونه باید بمونی حتی ی خرید ساده هم نمیتونی بری 

بماند به هزینه هاش کمترینش پوشکه شما ماهی یک تومن حساب کن 

اگه پول ندارید تو این اوضاع 

اگه از شوهرتون از رفتارش از خانوادش مطمعن نیستید 

اگه وضعیت مالیتون خیلی بده اینو دوبار میگم که بره تو سرتون 

اگه خودتون افسردگی دارید 

اگه شوهرتون خیانتکاره بیماره خسیسع روانیه 

لطفا لطفا خواهشا هیچ انسان دیگه ای رو بدبخت نکنید 

اون از لحظه ای که توی شکمتونه میفهمه کاملا همه چیزو میفهمه 

به تمام خانم ها بودم ناراحت نشه 

قبل ازدواج باید توافق میکردی 

شوهرت سنش زیاده اختلافش با بچه همین الان چهل سال هست 

خودت هر چی سنت بره بالا ریسک بچه بالا می‌ره تو غربالگری از کجا معلوم باردار بشی خودت همسرت مشکلی نداشته باشید اصلا اقدام کنید بشه سقط نکنی و...

به نظرم اگه شرایط مالی داری اقدام کن 

تک فرزندی هم خیلی بده 

ولی مادر بودن یعنی دیگه خودت وجود نداری فقط بچه داری و..

چرا سخت بشه؟ الان به دخترا میگن نگید سنمون بالا رفته مجرد موندیم الان بالای 30 سال تاره دخترا ازدواج ...

کسی که ازدواج کرده  بعد از ده سال جلوگیری به فرض بارداری براش سخت تره و مدام جلوگیری می‌کنه به طور مرتب خیلی با یه دختر سی ساله فرق داره 

استارتر شما همین الانم که شروع کنی بری دکتر برای بارداری یه سال دیگه آماده میشی

بهش نگو نه نمیخوام لج میکنه و ناراحت میشه

بیفت دنبال کارای پزشکیش 

دکترا خودشون یه سال سرمیدواننت 

البته اگه میخوای تا سال دیگه اقدام کنی 

اگه هم ن ک نمیدونم واقعا