2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 59915 بازدید | 479 پست
28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

اینجا هیچکس مشاوره ای بهت نمیده ک بدردت بخوره

هرکسی شرایط خودشو میگه

زندگی مشترک هم این نیستش ک هرکسی ساز خودشو بزنه و برقصه

باید ب ساز همدیگه رقصید تا زندگی شیرین شه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

منم نمیخوام همسرم خیلی دوست داره جاریم نزدیک زایمانش هی میگه فلانی رو ببین ای خدا چه خوبه مام یدونه داشته باشیم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس فکر همه جاشو کرده به نظرم سن جفتتون معقوله چرا بچه دوس نداری

چون تازه یک ساله ازدواج کردیم 

دوست دارم بهم محبت کنه تنهایی 

لحظات دو نفره بیشتر داشته باشیم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
منم نمیخوام همسرم خیلی دوست داره جاریم نزدیک زایمانش هی میگه فلانی رو ببین ای خدا چه خوبه مام یدونه ...

چند سالته 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ترس و بزار کنار

تفاوت سنی بچه با پدرش همین الان به اندازه کافی زیاد هست دیگه بیشترش نکن

بچه پدر مادر جوون میخواد 

حالا یک عده دیر بچه دار میشن دست خودشون نیست ولی شماکه دست خودته 

تو دوست نداری

من بچه دوست دارم ولی خیلی مسئولیت داره خیلی چیز سنگینی میترسم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چون تازه یک ساله ازدواج کردیم دوست دارم بهم محبت کنه تنهایی لحظات دو نفره بیشتر داشته باشیم

خیلی زوده برای بچه‌دار شدن با راه خودت پیش برو اینجا فقط میگن ازدواج کن بچه بیار اونا که تو زندگی تو نیستن

Azar dey

چند سالته

۲۷