عزیزم شربت سیتریزین بدون تجویز پزشک صحیح نیست و باعث اثرات جبران ناپذیر روی مغز میشه این دارو در امر ...
من پسرم سرما خورده دقیقا هم ۲ سالو نیمه و دکتر همینارو تجویز کرده( هیج جای ایران( فکر نمیکنم کشور دیگه ای هم باشه)دکتر بری برا سرماخوردگی آز نمیگیرن ک مشخص کنن چه نوع ویروس یا میکروبی هست ک با توجه ب اون دارو تجویز کنن)(:سرو تهشو بزنی همه ی جور دارو میدن،، مگه این ک قبلا کودک یا فرد حساسیت خاصی نشون داده باشه) و اینم بگم ک عسل برای کودک ۲ سالو نیم ممنوع نیست و این ک سیتریزین قرار نیست ک تا یک هفته مصرف بشه!! با یک بار مصرف ابریزش خوب میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم سرما خورده دقیقا هم ۲ سالو نیمه و دکتر همینارو تجویز کرده( هیج جای ایران( فکر نمیکنم کشور دی ...
عزیزم هر دارویی دارای فواید و اثرات درمانی و در کنارش عوارض جانبی هست و پزشک با علمی که داره تشخیص میده که برای شرایط هر بیمار چه دارویی تجویز بشه و ایا فوایدش بیشتر از مضراتش هست یا خیر .به نظر اغلب مادر ها استامینوفن داروی امنی هست اما جدیدا مطالعات اخیر ارتباطاتی بین اتیسم و مصرف استامینوفن مطرح شده اما هنوز قطعی نیس خلاصه اگر بگم بهتر هست که برای بیماری فرزندانمون به پزشک مراجعه کنیم چون هر دارو مثل شمشیر دو لبه داره که تشخیص سود یا زیانش با فردبیت که حداقل ۱۰ سال از عمرشو صرف شناخت همین کرده
عزیزم هر دارویی دارای فواید و اثرات درمانی و در کنارش عوارض جانبی هست و پزشک با علمی که داره تشخیص م ...
قطعا همینطوره ولی من تا حالا نشده برا مریضی حتی سرماخوردگی پسرم ب پزشک مراجعه کنم و با همه ی این دارو ها بر نگردم خونه!!! خود منم میدونم ک همه ی دارو ها مضرات خاص خودشونو دارن اما خب... چ کنیم ک استفاده میکنیم.اکثرا هم توسط پزشک تجویز میشه...و پزشک هم کار خاصی نمیکنه سریع یه نسخه مینویسه مگه این ک بیماری خاص یا مشکل خاص باشه ک آز بده...شب خوش عزیزم