2777
2789

برادر شوهرم چند ماه پیش دو ملیون از شوهرم قرض گرفت و پس نداد اینقدر پس نداد ک شوهرم آوردش یه نصف روز تو مغازه کار کرد ب جای اون دو ملیون 

باز چند وقت بعدش یک ملیون و نیم دیگر بش قرض داد اونم هرچی بش گفت پس بده پس نداد،باز بجاش آوردش نصف روز کار کرد

چند روز پیش گفت ب شوهرم فلان چیز و از شوهرتون برامون بیار پولشو می‌دیم بهت ،منم ب شوهرم گفتم نبر چون پولتو نمیدن شوهرم نارحت شد و برد و باز پولشو ندادن

یکی دو بارم خانمشم ب شوهرم گفته فلان چیزو بیار پولشو می‌دیم و ندادن

ب خدا بحث من اصلا پولش نیست علنن سو استفاده می‌کنه ن

ب شوهرم گفتم دیگه حق نداری یک هزاری ب هیچ دلیلی بشون بدی،،ندارن ندارن ب ما چه میتونن برن کار کنن ک داشته باشند

بنظرتون حق داره م؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی واسه یه تومن دو تومن میره داداششو میاره کار کنه براش؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

حق داری و تا شوهرت خودش درک نکنه که این کارش اشتباهه، تکرار میکنه

شوهر من توو مجردیش گاو صندوق خانواده ش بود، نمیدونی چه بدبختی ای کشیدم تا یاد گرفت پولاش رو توو حلق خواهر برادراش نکنه 

وقتی این کار رو تموم کرد که خودش متوجه شد کارش اشتباهه، الان دیگه کوچکترین کار رو هم با اکراه براشون انجام میده 

حق که داری ولی رفتارت میتونست بهتر باشه و نرم تر بگی.  اینجوری رفتار کنی دو روزه باید طلاق بگیری و شوهرت حق داشته ناراحت بشه.

شوهرت دیگه چه آدم خسیس و دست تنگیه واسه ۵۰۰ تومن و یکی دو تومن، برادرشو آورده براش کار کنه.

یکی تون از اون‌یکی بدتر.

برادرش دیگه چقد بیچاره وضعش خرابه که رو انداخته به شماها با این رفتاری که باهاش کردین‌.

غصه نخور اسی جون‌ . هر کدوم از اون‌یکی وضعش خراب تره. یعنی فرهنگ به تاریخ سپرده شده.

عزیزم چون زن اون خونه م شاید شما مثل کلفت باشی و پولی بگیری و...

راستش با تجربه ای از شما و زندگیت مدام توی سایت دیدیم تنها چیزی نیستی زن خونه ای 

چون بااین اخلاق هات شوهرت هیچی حسابت نمیکنه ...

اتفاقا اونی ک مثل پرنسس خرجشو میگیره زن خونس نه اونی باید هی یقه طرف بگیره

حق که داری ولی رفتارت خیلی زنندس. اینجوری رفتار کنی دو روزه باید طلاق بگیری و شوهرت حق داشته ناراحت ...

واقعا کل تاپیک هاش همینه 

یه مدتم گیر ب پسر شوهرش داده بود 

بعد مادرشوهر و...

پنجاه سال شه

واقعا هیچ راهی ندازی تا خودش به این نتیجه برسه 

میتونی کاری کنی که دیگه قرض نده اما اگر میبینی با دعوا و اینا فایده نداره راه دیگه ای رو امتحان کن، چون اینطوری سر لج میوفته بدتر میکنه