2777
2789
عنوان

نابغه ها کی میتونه این سوالو جواب بده دارم دیوونه میشم خواب ندارم 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 38 پست
کاش ادامه می‌دادی حیف شده حس کردم دختر باهوشی هستی

تعریف نباشه همیشه نمره اول کلاس مال من بود .ولی چون بابام نبود بزنه دهن داداشم .داداشم محدودم میکرد نذاشت ادامه بدم گف نمیذارم دوسال دیگه بری ی شهر دیگه . منم حقوق رو همون شهرستان خودمون شرو کردم خوندن شوهرم خاستگاری قبول کرد ادامه بدم ولی بعد ازدواج زد زیرش .نذاشت خودمم دوس داشتم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف نباشه همیشه نمره اول کلاس مال من بود .ولی چون بابام نبود بزنه دهن داداشم .داداشم محدودم میکرد ...

حتما به جاهای خوبی می‌رسیدی اگه ادامه می‌دادی 

الانم دیر نشده بنظرم می‌تونی ادامه بدی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خیلی غیر منطقیه خوب روی شقف بپری قطار از زیرت رد شده اون طرف تر فرود میای توی واگن اگه کنار صندلی بپ ...

دختر تو رد دادی استراحت کن💗😂

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

حتما به جاهای خوبی می‌رسیدی اگه ادامه می‌دادی الانم دیر نشده بنظرم می‌تونی ادامه بدی

همه همکلاسیام شاغل شدن. الان من ۳۴سالمه دوتا بچه دارم ب درس اونا میرسم میبرم مدرسه کلاس وقت ندارم هزینه این دوتام زیاده دیگه ارزش نداره از وقت و انرژیم برا بچه ها کم کنم برا ارتقا خودم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همه همکلاسیام شاغل شدن. الان من ۳۴سالمه دوتا بچه دارم ب درس اونا میرسم میبرم مدرسه کلاس وقت ندارم هز ...

خدا حفظشون کنه 

ایشالا موفقیت اونا رو ببینی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خدا حفظشون کنه ایشالا موفقیت اونا رو ببینی

ممنون عزیزم سلامت باشی 😘