2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع دکور بله برون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 81 پست
عزیزم حتی میگه بهش میگم عروسی نگیره بری زیارت خسته شدم دلم میخواد مثل دخترای دیک منم دکور بزنم عکس ب ...

خوب وقتی پیر مردا رو فقط صدا کرده میخوای چیکار واسه اون دکور بزنی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
خوب وقتی پیر مردا رو فقط صدا کرده میخوای چیکار واسه اون دکور بزنی

واسه فامیل نامزدم آخه باکس گرفته تزیین کرده من کجا بزنم ابنا رو 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

من دیدم تزئینات بله برونو خانواده داماد میارن مثلا برای خوده من هرچی بود خانواده شوهرم اوردن ما فقط میوه و چای اماده کردیم.حالا منظور شما از تزئینات بله برون‌چی هست؟

واسه فامیل نامزدم آخه باکس گرفته تزیین کرده من کجا بزنم ابنا رو

یه جوری با چرب زبونی راضیش کن پس

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم حتی میگه بهش میگم عروسی نگیره بری زیارت خسته شدم دلم میخواد مثل دخترای دیک منم دکور بزنم عکس ب ...

الان چون محرم نیستین زیاد اختیار نداری بعد ک عقد کردین میتونی سفت بشی تو روشون چون شوهرته و اختیار مسائلتون با خودتونه بقیه نظرم دادن اهمییت نده مگه میخان هزینه کنن ک نظر بدن مشکلی هم پیش نمیاد اما الان بخای زور بشی قطعاااا خرابش میکنن و یه خاطره بد واست ساخته میشه پس سعی کن الان کوتاه بیای چون ناچاری

من دیدم تزئینات بله برونو خانواده داماد میارن مثلا برای خوده من هرچی بود خانواده شوهرم اوردن ما فقط ...

دکور هست گل داره پشت میزارن 

الان چون محرم نیستین زیاد اختیار نداری بعد ک عقد کردین میتونی سفت بشی تو روشون چون شوهرته و اختیار م ...

آخه نامزدم باکس تزیینی کرده وقتی بیارن ما میزی نداریم بزارم روش مسخره میشم بنظرت به نامزدم بگم دکور بگیره پولش رو بدم ؟؟

دکور هست گل داره پشت میزارن

آهان‌خب حالا اگر پدرت ناراضیه بزار برای عقدت آخه نامزدیم ۵۰_۵۰

انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد ولی خب اگر خدایی نکرد یک درصد چیزی شد دلت نسوزه بگی الکی هزینه‌کردم

یه جوری با چرب زبونی راضیش کن پس

بنظرت به نامزدم بگم بگیره زشت نیست بگم بگیره بیاره قبل از اومدن مهمون ها ؟ یا زشته

آخه نامزدم باکس تزیینی کرده وقتی بیارن ما میزی نداریم بزارم روش مسخره میشم بنظرت به نامزدم بگم دکور ...

زشته اینجوری بگی

ب بابات بگو حداقل بزار میز بخرم

البته شما‌خیلی سخت میگیری همه‌میز ندارن تو خونه هاشون ک

آهان‌خب حالا اگر پدرت ناراضیه بزار برای عقدت آخه نامزدیم ۵۰_۵۰انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد ولی خب اگر ...

عزیزم من بعد از ۷ سال دارم بهش میرسم خیلی سختی کشیدم 

زشته اینجوری بگیب بابات بگو حداقل بزار میز بخرمالبته شما‌خیلی سخت میگیری همه‌میز ندارن تو خونه هاشون ...

من دردم اینه پول دارم همه چی دارم چرا آبروم ببرم جلو فامیل های نامزدم چرا 

بنظرت به نامزدم بگم بگیره زشت نیست بگم بگیره بیاره قبل از اومدن مهمون ها ؟ یا زشته

من اگه بابام انقد سخت گیر بود خودم سفارش میدادم با نامزدم هماهنگ میکردم اونا بیان واسه کاراش 

من اگه بابام انقد سخت گیر بود خودم سفارش میدادم با نامزدم هماهنگ میکردم اونا بیان واسه کاراش

یعنی به نامزدت میگفتی بیارش؟ منم می‌خوام ابن کارو کنم

ببین اینا ۲۰ نفرن تقریبا نمیتونم بگم نیان ک

خب وقتی پدرت مخالفه پایکوبی و تجملاته و قرار نیست بزن برقص باشه ۲۰ نفر کجا بیان خیلی مسخره میشه بیست نفر بیان ساکت بشینن شبیه مسجد میشه این وسط فقط ناراحتیش واسه خودت میمونه

اگه پدرت اخلاقش جوریه که با پایکوبی و…اوقات تلخی درست میکنه جلو مهمونا و برخورد میکنه بنظرم اصلا این‌کارو نکن چون تا ابد تو ذهن خودت و تک تک مهمونا میمونه اگه هم توی جمع چیزی نمیگه‌ و سکوت میکنه اما بعد جشن تو خونه پیش خودت و خانوادت بحث و اوقات تلخی میکنه اشکال نداره اهمییت نده جشنتو بگیر همون شکلی ک خودت میخای