2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع دکور بله برون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 81 پست

هی هی این خانواده هام دیگه نامحرم و فلان نامحرم که هست قرار شوهرت بشه دیگه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نامزدم باکس تزیینی کرده وقتی بیارن ما میزی نداریم بزارم روش مسخره میشم بنظرت به نامزدم بگم دکور ...

نه اگه قراره پولشو بدی خودت انجامش بده

یه تایمی ک پدرت نیست بچین بعدش ک پدرت اومد بگو خانوادش سفارش داده بودن بیارن بزارن ک وقتی وسیله اوردن بچینن داخلشون و نمیشد ک درو باز نکنیم یا پس بفرستیم زشته حرف در میارن پس فردا تحقیرم میکنن تو زندگی 

من دردم اینه پول دارم همه چی دارم چرا آبروم ببرم جلو فامیل های نامزدم چرا

بشین منطقی با خودت فکر کن ببین عقل شما درست میگه یا بابات اگر بابات درست میگه ک فعلا کوتاه بیا بزار برای عقد اگرم بابات بنظرت اشتباه میگه ی جوری راضیش کن

مگه قیمت ی میز چنده حالا

دگ ی میز خریدن ک‌مشگل خاصی بوجود نمیاره ک

ب بابات بگو خیلی شلوغش نمیکنم پیش اون اقا هم‌نمیشینم ولی بزار درحد خودم شکیل باشم خیالشو راحت کن بابت  مسائلی ک اذیتش میکنه بعد کارتم پیش ببر

خب وقتی پدرت مخالفه پایکوبی و تجملاته و قرار نیست بزن برقص باشه ۲۰ نفر کجا بیان خیلی مسخره میشه بیست ...

خسته شدم کارم شده گریه خب نمیشه که دایی و خاله نامزدم نیان من چطور میتونم بگم بزرگ ترت رو نیار روم نمیشه که 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مردم دیگ خواستگاری ام کلی عکس و فیلم میگیرن نامزدی که خیلی واجبه وا

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بشین منطقی با خودت فکر کن ببین عقل شما درست میگه یا بابات اگر بابات درست میگه ک فعلا کوتاه بیا بزار ...

حرف حالیش نمیشه خودم میز سفارش میدم  هزینش میدم به نامزدم میگم بره بیارش ولی اگر مادرش اینا بفهمن خیلی خجالت زده میشم 

عزیزم حتی میگه بهش میگم عروسی نگیره بری زیارت خسته شدم دلم میخواد مثل دخترای دیک منم دکور بزنم عکس ب ...

🫨🫨

باید بایکی هم فکرو عقیده خودتون وصلت کنید 

و اینکه پیداس شما مثل پدرت فکر نمیکنی و میخای اپدیت و بروز باشی پس اول باید مشکلتو با پدر محترمت حل کنی وگرنه تا نیا دنیاس با همه چی مخالفت میکنه

خسته شدم کارم شده گریه خب نمیشه که دایی و خاله نامزدم نیان من چطور میتونم بگم بزرگ ترت رو نیار روم ن ...

اره وقتی اونا این رسم رو دارن زشته بگی نیان

ب پدرت بگو زشته بگم نیان پس فردا میگن بخاطر پذیرایی نکردن گفتن کسیو نیار کاری نکنین سر افکنده بشم سرفرازم کنین هزینشم خودم میدم  اگه این جور حرفا باعث میشه پدرت تحت تاثیر قرار بگیره بهش بگو زشته بعد میگن از ترس چارتا چای و چندکیلو میوه گفتن نیایین

🫨🫨باید بایکی هم فکرو عقیده خودتون وصلت کنید و اینکه پیداس شما مثل پدرت فکر نمیکنی و میخای اپدیت و ...

من ازدواج کنم کاری باهاشون ندارم دیگ و قطع رابطه میکنم خلاف که نمیکنم حجاب دارم نماز میخونم یا دکور دلم میخواد مگه گناهه عین همه دخترا مگه چند بار عروس میشم 

اره وقتی اونا این رسم رو دارن زشته بگی نیانب پدرت بگو زشته بگم نیان پس فردا میگن بخاطر پذیرایی نکردن ...

اصلا جوابمو نمی‌ده 

اصلا جوابمو نمی‌ده

نگفتی پدرت اخلاقش جوریه ک تو جمع برخورد میکنه و اوقات تلخی؟ یا سکوت و چشم پوشی و بعد مراسم اوقات تلخی؟ اگه بعد مراسم بحث میکنه پس کار خودتو بکن اشکال نداره بحثم کرد گوشاتو بگیر

نگفتی پدرت اخلاقش جوریه ک تو جمع برخورد میکنه و اوقات تلخی؟ یا سکوت و چشم پوشی و بعد مراسم اوقات تلخ ...

گزینه دوم .مجبورم باید هر جور شده انجام بدم وگرنه ابرو برام نمی‌مونه همین ک دو تا پیرمرد دعوت کرده ابرو ریزیه

گزینه دوم .مجبورم باید هر جور شده انجام بدم وگرنه ابرو برام نمی‌مونه همین ک دو تا پیرمرد دعوت کرده ا ...

پس کار خودتو همونجوری ک دوست داری انجام بده ب بعدشم فکر نکن بنظرم ازششو داره حتی اگه بعدش دعوا بشه چون چارتا عکس و فیلم یادگاری میمونه چیزی هم ب دلت نمیمونه حسرت نمیخوری بعدها…. کار خودتو بکن ک واسه مراسم های بعدیت براش عادی ترربشه… اما بنظرم عقدتو خانواده ها برید محضر و بعدشم یه شام رستوران و خلاص ایشالله عروسیتون و جشن مفصل و خوب بگیر

پس کار خودتو همونجوری ک دوست داری انجام بده ب بعدشم فکر نکن بنظرم ازششو داره حتی اگه بعدش دعوا بشه چ ...

عزیزم پدر من قبول نمیکنه شام بده اونم رستوران میخواد بگه با داماده با من نیست که من بیشتر آبروم می‌ره پس ترجیح میدم عروسی نگیرم با ابن ک خیلی دلم میخواد و ی عقد بگیرم که هزینش رو نامزدم بده مجبورم