2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع دکور بله برون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 81 پست
ایشالا درست میشه غصه نخور،پدرت خیلی سنش بالاس و مذهبیه؟ نامزدی که دیگه خیلی عادی شده و همه میگیرن

عجیبه چرا هر کی. رفتار غلطی داره فکر می کنین خیلی مذهبیه؟ 

پیامبر ما صلوات الله برای ازدواج یدونه دخترشون جشن گرفتن و ولیمه دادن

عجیبه چرا هر کی. رفتار غلطی داره فکر می کنین خیلی مذهبیه؟ پیامبر ما صلوات الله برای ازدواج یدونه دخت ...

وای توضیح دادم برات که!!!! اون ازدواج بوده نه نامزدی،بعدم چون خودشون گفتن محرم و نامحرمی مهمه براشون و نمیخوان جشن بگیرن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن از من بشنو اصلا از خونواده نامزدت نخواه کاری برات بکنن چون نامزدی با دختره بعده ها ارج و قرب خ ...

بخدا موندم چیکار کنم با ابن بابام خسته شدم دیگ چقدر تحمل کنم اگر نامزدم گفت چرا دکور نزدی وسیله رو زمین موند چی بگم آخه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
بخدا موندم چیکار کنم با ابن بابام خسته شدم دیگ چقدر تحمل کنم اگر نامزدم گفت چرا دکور نزدی وسیله رو ز ...

به پدرت بگو این مراسمات فقط یباره،به دلم میمونه،احترام سر دختر خودت گذاشتی،میگن ببین براش چیکار کردن حساب کار میاد دستشون که اونام ارزش بدن بهت،من از مراسم خاستگاری هم عکس و فیلم دارم،خاطره میشه برات

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

به پدرت بگو این مراسمات فقط یباره،به دلم میمونه،احترام سر دختر خودت گذاشتی،میگن ببین براش چیکار کردن ...

قدر پدر مادرت بدون من خیلی صحبت کردم نمیزارن مشکل دارن دیوانن من ک خیری ندیدم تو خونه بابام خدا کنه حداقل شوهرم خوب باشه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
قدر پدر مادرت بدون من خیلی صحبت کردم نمیزارن مشکل دارن دیوانن من ک خیری ندیدم تو خونه بابام خدا کنه ...

ایشالا که خوشبخت بشی اینا مهم نیست،دیگه پدر مادرن چیکار میشه بکنی ...ایشالا شوهرت جبرانه همه چی برات باشه عزیزم

من ازدواج کنم کاری باهاشون ندارم دیگ و قطع رابطه میکنم خلاف که نمیکنم حجاب دارم نماز میخونم یا دکور ...

درسته عزیزم چی بگم.کاش اینقدر افکار و عقیده بعضی ها فقط براخودشون بود ن دیگران