2777
2789
عنوان

التهاب پانکراس

99 بازدید | 11 پست

بچه ها کسایی که توی اشناهاشون کسیو داشتن که به پانکراتیت یا همون التهاب پانکراس دارن آبمیوه یا کمپوت اگه بخورن اشکالی داره؟؟؟؟

خواهرم دوازده روز تمام توی بیمارستان بستری بوده بعدم که مرخص شده دکتر بهش گفته فقط مایعات و سوپ بخوره ولی دقیقا هیچ اشاره ای نکرده چه چجور مایعاتی 

مثلا آبمیوه بخوره یا کمپوت براش مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟

و اینکه کسایی که به این بیماری پانکراتیت مبتلا هستن رژیم غذایی شون تا آخر عمر بايد ادامه پیدا کنه یا فقط تا زمان بهبودی هست این رژیم غذایی؟؟؟؟

الان که مرخص شده یعنی خوب شده . دوستم دیگه مشکلی نداشت و رعایتی نمیکرد . ولی یه فرد مسن داشتیم تا غذای سنگین و چ ب میخورد باز راهی بیمارستان میشد . تبمیوه طبیعی به خواهرتون بدید. کمپوت برای فرد سالم هم خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم التهاب پانکراس یه مشکل جدیه دنبال راهنمایی اینجا نگرد حتما با خود دکترش مشورت کن یا نوبت اینتر ...

والا دوازده روز تمام توی بیمارستان بستری بوده و کلی آنتی بیوتیک بهش تزریق کردن بعدم که مرخص شده دوباره همون حالت های قبل از بستری شدن بهش دست داده مثلا همون حالت تهوع رو هنوز وقتی یچیزی میخوره داره ولی با دکترش که صحبت کردیم گفت نه مشکلی نیست و این حالت تهوع بخاطر اسید معدشه و ربطی به التهاب پانکراس نداره 

ولی خب بازم خودم نگرانم

الان که مرخص شده یعنی خوب شده . دوستم دیگه مشکلی نداشت و رعایتی نمیکرد . ولی یه فرد مسن داشتیم تا غذ ...

والا دوازده روز تمام توی بیمارستان بستری بوده و کلی آنتی بیوتیک بهش تزریق کردن بعدم که مرخص شده دوباره همون حالت های قبل از بستری شدن بهش دست داده مثلا همون حالت تهوع رو هنوز وقتی یچیزی میخوره داره ولی با دکترش که صحبت کردیم گفت نه مشکلی نیست و این حالت تهوع بخاطر اسید معدشه و ربطی به التهاب پانکراس نداره 

ولی خب بازم خودم نگرانم

چون ۱۲ روز چیزی نخورده معده اش ضعیفه با حجم کم یهش غذا بدید

پس یعنی خداروشکر مشکلی نیست و درمان شده؟🥲چون وقتی دوباره حالت تهوع میگیره همش میگم یعنی این همه مدت توی بیمارستان بستری بوده هیچ تاثیری نداشته مگه

انتی بیوتیکها جواب میده . بازم با دکترش در تماس زاشید

اره اتفاقا دیشب بردیمش پیش دکترش و دوباره آزمایش خون ازش گرفتن برای اطمینان 

امیدوارم که دیگه التهابش برنگشته باشه 

چون همش چهار روزم نشده که مرخص شده🫠🥲

اره اتفاقا دیشب بردیمش پیش دکترش و دوباره آزمایش خون ازش گرفتن برای اطمینان امیدوارم که دیگه التهابش ...

الان بدنش خیلی ضعیفه . ابمیوه طبیعی و عصاره گوشت و ... اینا بدید . خوب میشه . من سه نفر از نزدیکانم دیدم اینجوری بودن نگران نباشید