2777
2789

چندتا سوال داشتم....من امروز دارو گرفتم که از روز سوم پریودم بخورم یعنی تزریق هستش یکی مثله خودکارهای دکتر گفت خودت بزن دور ناف.....یکی هم عضلانی یه عالمه امپول آدم نگاه میکنه می‌ترسه....چندتا هم ویتامین مکمل

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

انشااله که اولین بار برات بگیرهمن پنج بار انجام دادم نگرفت بی خبال شدم دیگه

مشکلتون چی بود....چندسالتونه ...وواقعا ۵بارررررر خیلی آدم باید قوی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی بود....چندسالتونه ...وواقعا ۵بارررررر خیلی آدم باید قوی باشه

الان ۳۳ سالمه

عزیزم ناباروری ناشناخته هر دو سالمیم

بله عزیزم پنج بار

یک بار بیمارستان صارم و چهار بار مرکز مام

واقعا روانی بهم ریختم و هیچ وقت برنگشتم به قبلم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

الان ۳۳ سالمهعزیزم ناباروری ناشناخته هر دو سالمیمبله عزیزم پنج باریک بار بیمارستان صارم و چهار بار م ...

ما دوتامون مشکل داریم....خیلی سخته ای وی اف؟؟؟من سنم بالاس دعا کن برام....انشالله به زودی طبیعی باردار میشی

ما دوتامون مشکل داریم....خیلی سخته ای وی اف؟؟؟من سنم بالاس دعا کن برام....انشالله به زودی طبیعی بارد ...

کسایی که مشکل دارن خیلی زود نتیجه میگیرن

سخت هست باید صبور باشی

امیدوارم نتیجه صبرت بارداری باشه برات♥️

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

کسایی که مشکل دارن خیلی زود نتیجه میگیرنسخت هست باید صبور باشیامیدوارم نتیجه صبرت بارداری باشه برات♥ ...

من ۹ساله منتظرم چه چیزا که ندیدم نشنیدم...انشالله دوتامون هم مامان بشیم