2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11968 بازدید | 208 پست
خیلی تصمیم درستیه منم از خواهر بدم میاد مبخوام ی برادرم واسه دخترم بیارم دوتا باشن

برادرم ازاون بدتر لطططفا نیار من داداشم ۴ سال بزرگتر بود خییییلی رواعصاب بود پسرا کرم میریزن همش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مادرت مثل مادرشوهر من فکر می‌کنه بچه آخرش تحفه هست🤦😁

اره فک میکنه تحفه هس درساش افتضاح به مهلم حاضر جوابیای چرت میگه با دانش اموزا مشکل داره هیشکی دوسش نداره تو مدرسه دوستیم نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ده سالشه افتاده به جونمون کتکمون میزنه داد میزنه وحشیه میمره ادم نیس کسخوله

دقیقا برادر شوهر منم تو ده سالگی همین بود 

من متعجب میشدم 

الان طوری شده که گاها پدزشوهرم میگه کاش بمیره من راحت بشم

برادرم ازاون بدتر لطططفا نیار من داداشم ۴ سال بزرگتر بود خییییلی رواعصاب بود پسرا کرم میریزن همش

اخه شوهرم میخواد ولی بچه کوچک باید با سخت گیری تربیت کنم یاد بدم بزرگه شاهه 

بعد مامانت بهش نمیگه فحش نده؟ 

چرا گوشب دارع؟؟؟

چرا اصلا گروه روبیکا داره ؟؟؟ 

دخترمن 7 سالشه چندباری اصرار کرده کلیپ تو روبیکا و اینستا ببینه اجازه ندادم کلیپ خنده دار و نقاشی دوس داره نمیذارم اصلا بره تو این برنامه ها

مشکل خواهرت کلاس کاراته نیست حالا زدنو بزاره کنار فحشاش وحشتناکه

بعد مامانت بهش نمیگه فحش نده؟ چرا گوشب دارع؟؟؟چرا اصلا گروه روبیکا داره ؟؟؟ دخترمن 7 سالشه چندباری ا ...

همه چیز وحشتناک رفتارش غیر قابل تحمله گوشی میده صداش در نیاد بدون گوشی بدتره گوشی مامانمه روبیکا گروه میسازه فحش مادر خواهر میدن به هم دیگه

همه چیز وحشتناک رفتارش غیر قابل تحمله گوشی میده صداش در نیاد بدون گوشی بدتره گوشی مامانمه روبیکا گرو ...

خیلی وضعش خرابه واقعااااا کاش مادرتون ب فکر باشن

نرو خونه مامانت این تنش برا بچت خوب نیست

خواهر شوهرمنم دقیقا همین مدلی بزرگ شده مامانش حرف بزنه الان جیغ میزنه‌بهش میگ توج....ن..ده ای فوشای خیلی بد ب باباو مامانش می نچهار بارم شوهر کرده چنبارم صیغه بوده هنوزم ک هنوزه مادرش ازش طرفداری میکنه باهمه فامیل هم دعوا کرده و قطع ارتباطه حتی باما الان دختر بیچارش چهاریالشه اونم فقط چیزای بد یادگرفته از ننش خواهرشماام بزرگ بشه این جوری میشه کلا هرکس بااین دوست میشه ی هفته ای باهاش دعوا درست میکنه کاش از الان مادرتو ببرید دکتر بعدم خواهرتوی خانواده رو دراینده بدبخت میکنه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

خودمم میدونم تازه منو بیرون میکنن بچمو بزارم بزنه تا روحیات عنتر ده ساله خراب نشه دیگه تا ۵ سالگی تو ...

این کلا خیلی مشکلات داره و بنظزم ترنسه رفتار و حرکاتش و روحیاتش به دخترا نمیخوره ببریدش مشاوره

تو حرفی یا ادایی برای تکواندو رفتنش در آوردی یا نه ؟

که میگه حسادت میکنی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی وضعش خرابه واقعااااا کاش مادرتون ب فکر باشننرو خونه مامانت این تنش برا بچت خوب نیست

اره مثلا میرم میگه من امروز باید اینو بیرون کنم بعد شروع میکنه ریز ریز رو مخم رفتن ببین چقد زرنگه تو اینکار بعد رفته رفته شدید تر میکنه هر رفتارش با هدفه هر کارش با هدفه بعد اخرش مرحله اخر میرسیم وای ی جنگی مث این میندازه گثلا دست درازی میکنه چن باز چیزی نمیگم اخر گفتم شروع به فیلم بازی نیکنه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه چه فتنه ایه