2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11275 بازدید | 208 پست
نه خواهر من با همه مشکل داره دوست نداره تو مدرسه تنهاس با هرکی دوس میشه دعووا میکنه بلاک میکنه طرف م ...

بنظر میاد خواهرت اختلال شخصیت داره ممکنه مرزی بلشه یا ضد اجتماعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره بابام چن بار خواست جلوشو بگیره چن بار جلوم گف به مامانم باید جلو این گرفته بشه این بچه وحشی ت ...

پس مامانت همچینم زن ترسویی نیست ک از ترس جلو خواهرتو نمیگیره!!!!!!!! مادرت خودش میخواد ک خواهرت اینجوری باشه، چون داره عقده ها و خلاها و سایه های خودش رو در خواهرت فرافکنی میکنه ، تمااااام چیزایی ک تو ذات خودش بوده و اجازه زیست کردنش رو نداشته ، حالا داره در خواهرت بوجود میاره ک زندگیش کنه، آره گلم!!! خواهرت نسخه ی عقده های مادرته ! خواهرت هرررر رفتاری داره ، منشأش در وجود مادرته !! اگر نبود ، ازش حمایت نمیکرد! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نه خواهر من با همه مشکل داره دوست نداره تو مدرسه تنهاس با هرکی دوس میشه دعووا میکنه بلاک میکنه طرف م ...

خواستون اختلال روانی داره

اینو جدی میگم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

این چیزایی که میگی واقعا نشون میده خواهرت مشکل  داره به بچهای این دوره زمونه ربطی نداره من دو تا خواهر 15/12ساله دارم یکیشون عضو تیم ملی تکواندو نوجوانانه یکیش هم نینجا ولی انقدر مودب انقدر مهربونن منو خواهرم بریم خونه یایام بچهای مارو نگه میدارن ما بریم بازار ،ولی اینم بگم پدر و مادرمم خیلی خیلی حساسن رو تربیتشون اجازه نمیدن کوچکترین توهینی به ما که خواهر بزرگشونیم که هیچ به هیچ ادمی چه بزرگ تر چه کوچکتر بکنن،باعث رفتار خواهرت قطعا مادرته

من ۲ تا برادر زاده و ۳ تا خواهر زاده دهه نودی دارم هیچکدومشون از این الفاظ استفاده نمیکنن اینا نتیجه تربیت مادرتون نه صرفا بچه های این دوره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

میشینه میگه صورتت پر جوشه موهات کوتاهه پسری فقط حرف حرف حرف داد میزنه میگه اندام جنسی مرد تو دهنت تو ...

عزیزم من دهه ۹۰میشناسم خیلی خانوم و با شخصیت و درسخون .همه اینجوری نیستن خواهر شما متاسفانه این شکلیه که این رفتارای زشت و حرفای زشت و میزنه .مشکل اخلاقی و مریض روحی و روانیه کاملااا مشخصه .باید ببرینش روانپزشک  و درمانش کنین .به این نمیگن  زرنگی به این میگن اختلال روحی و روانی .اینجور افراد با جنس مخالفم رابطه ی جنسی خشن برقرار میکنن .خدا بهتون صبر بده 

خواهرتون بی ادبه ربطی به بچه های دهه نودنداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعنوان کسی که خواهر کوچیک بودم و خواهر ازدواج کردم میومد و اذیتم میکرد نظرم اینه که بذاری اون بچه با تربیت پدر و مادرش بزرگ شه صداش کلفت باشه هرچی باشه بذار تو امنیت زندگیشو کنه همونجور که شما دوس نداری یکی از بیرون بیاد و بچتو کنترل و تربیت کنه به اونام احترام بذار بچه شما برا خودت عزیزه اونم عزیز خانوادشه و اونجا خونشه شما ازدواج کردی خوشبخت بشی ولی نمیشه هم صاحب اختیار خونه خودت باشی هم خونه پدر و مادرت

ببخشید اگه تند گفتم ولی خواهر من بعد ازدواج هم صاحب خونه و همه چیز ما بود هم خودش و همیشه از من بدش میومد و خودشو باهام مقایسه میکرد و میخاست سر به تنم نباشه

خواهرمنم تو سن بلوغ که بود وحشی بود وحشییییدعوامون ک میشد نزدیک بود منو بکشه دیگه با چاقو میوفتاد دن ...

منم این طوری بودم بخدا با چاقو دنبال خواهرم بودم همش با هم دعوا می کردیم موهای اونو می‌کشیدم اونم موهای من چنگ میزدم داداشم هم میومد وسط دعوا می کرد با ما صدامون تول ساختمون میومد الان خیلی خوب شدیم ولی 

🎨💜