2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11966 بازدید | 208 پست

حالا میگن دهه نودیا گودزیلان ولی این یکی واقعا بی ادب و وقیحه

حتی منی که  مخالف تنبیه بدنی ام بنظرم این بچه چندتا تو دهنی محکم لازم داره از طرف مادرش

یعنی چی فحاشی و بددهنی از یه دختربچه؟؟؟ 

شما ب عنوان اخرین حرکت برای اینده خواهرت اینکارو بکن این طفلای معصوم مثل خمیرن هر طور شکلشون بدی و ت ...

راستش بگم سوال پرسیدی چون از این بچه متنفرم هر بلایی سرش بیاد برام مهم نیس هر کار کنه خودش به سرش میاره با کله بی مخش دوس داره نتیجه این رفتارای احمقانشو ببینه ی ضربه بزرگ بخوره نتونه اینجور گوها بخوره این غلطا بکنه ایندش نابود شه برام مهم نیس چون فردی نیس ارزش وقت گذاشتن داشته باشه انگار هووییه که سرم اومده عفریته چه راحت ملتو گول میزنه علیه من باور کن تا زمانی که منو ول کنه راضیم هر چی براش پیش بیاد دوسدارم اونقد خودشو نابود کنه وقت اذیت ادما رو نداشته باشه تو فکر غم غصه خودش بشینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگن دهه نودیا گودزیلان ولی این یکی واقعا بی ادب و وقیحهحتی منی که مخالف تنبیه بدنی ام بنظرم ا ...

بیشتر از تو دهنی لازم داده با هیچی درست نمیشه این احمق مادرم ظلم بزرگی کرد علیه ما خانوادمون با زاییدن این عجایب خلقه

بیچاره بابام چن بار خواست جلوشو بگیره چن بار جلوم گف به مامانم باید جلو این گرفته بشه این بچه وحشی ت ...

مثلا هنر میکنن؟ بهشون بگید بچه عزیزه ولی تربیتش از خودش عزیزتر، تربیت کردن بچه یه هدیه ست که والدین بهش میدن

مثلا هنر میکنن؟ بهشون بگید بچه عزیزه ولی تربیتش از خودش عزیزتر، تربیت کردن بچه یه هدیه ست که والدین ...

افرین ی هدیه هس ایندشو شخصیتشو میسازه ادمایی که باهاش میشینه مامان بابام مثلا وقتی میخوابن این سریع میفهمه میگه رفتین اونکارو کردین رفتین بچه درست کردین تو روی مادرم

دیگه نرواونجا...بچتم اونجوری بارمیادا

خدا نکنه بزرگترین کابوسمه من مخالف تنبیه بودم ولی بعد خواهدم دوس دادم دخترم هر وقت کار بدی کرد تنبیه کنم نه بدنی ولی بفهمه کارش بده

بیشتر از تو دهنی لازم داده با هیچی درست نمیشه این احمق مادرم ظلم بزرگی کرد علیه ما خانوادمون با زایی ...

مادرتون ظلم بزرگی علیه خودش کرد بیشتر

بذارید به سن پیری برسه و این دختر جوون بشه، اونوقت خودش میمونه با دسته گلی که تربیت نکرد

ما نمونه اش رو داریم ۴۰ سالشه همه ازش شاکی و عاصی ان

مزاقب دختر باش حتما 

ما نمونشو داریم مادرت تو پیری ضربشو میخوره 

الان ما داریم اینقدر این بچه بی ادب و وحشیه مادرش که پیرزن مریضیه کتک میزنه از بس مثل مادر شما لوسش کرد الان پشیمونه که دیگ دیره 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘