2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11966 بازدید | 208 پست

یه سری ها اینجور شدن من یه سری دهه نودی و هشتادی میشناسم ماهن ماه

بنظرم مقصر خانواده است

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

این حجم از غلدری برای این سن واقعا زیاده به خواطر بلوغ هم هست کنترل نشه بدتر از اونم میشه تا ۱۶ سالگ ...

نه مامانم از ترس هیجی هیچکاری نمیکنه بگی ببر روانشناس بهش برمیخوره دلش میگیره تا اخر عمرش نمیبخشه ی زخم میشه ی کینه انگار چکار کردی همچین ادمیه مامان من متاسفانه

و من مطمئنم این بچه نیاز له دکتر داره نشکل داره روانش دیگه ادم میبینه به چشم و اینم بگم بخاطر بلوغ نیس اوایل بچه خوبی بود دوس داشتنی بود ولی بعد ۷ سالگی یهو اینجور شد روز به روز بدتر بدتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان به خواطر بلوغه تمام نوجوان ها همین هستن بسته به محیط تربیت و حجم سختگیری خانواده فقط شدت سرکشیشون فرق میکنه چاره هم مشاوره نوجوان کنترل و نظارت در صورت شدت زیاد غیر قابل تحمل تنبیه هیچکار دیگه ایی نمیشه باهاشون کرد تا وقتی بزرگ بشن

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

فک نکنم عرضه همچین کار داشته باشه ی بی مغز احمق نیشه که مردم به ریشش میخندن

عزیزم مادرت باحمایتش گندزده توآینده خواهرت اگه میخای تربیت بچه های خودت توسط خواهرت بفنا نره از خونه پدرت و ازخواهرومادرت دوری کن

چه خواهر تو پوزی نخورده ای دوبار بزن تو دهنش تا خون بالا بیاره

چی میگی تو من برنم دیکه مامانم نه تنها من دخترم شوهرمم میکشه همراهم عزیز دردونشه من حتی دستم نخورده بهش ی کلام گفتم تو بدجنسی مامانم از راه رسید بهم تومید اونم سریع بازیگری کرد گریه کرد

عزیزم مادرت باحمایتش گندزده توآینده خواهرت اگه میخای تربیت بچه های خودت توسط خواهرت بفنا نره از خونه ...

وای اگه الفاظ خواهرمو یاد بگیره خانواده همسرم منو میکشن رسما اندام مردانه رو میگه فحشای ناموسی میده خیلی داغونه

چی میگی تو من برنم دیکه مامانم نه تنها من دخترم شوهرمم میکشه همراهم عزیز دردونشه من حتی دستم نخورده ...

پس هیچی وقتی بزرگتر خانواده طرفشه پرو میشه به خدا من اینجوری رفتار کنم با این سنم مامانم جرم میده نده بابام خفم میکنه 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

دهه نودیا نسل عجیبین ولی مادر شما با تربیت نادرست بهش پروبال اضافی داده .در واقعا اصلا تربیت نکرده . ...

افرین اصلا تربیت نکرده فقط رووو داده بهش اونو سوق داده به بدتر شدن مامانم ۳۷ سالگی اینو زایید وقتی من ۱۵ سالم بوده همش میگم بخاطر اونه شاید

وای اگه الفاظ خواهرمو یاد بگیره خانواده همسرم منو میکشن رسما اندام مردانه رو میگه فحشای ناموسی میده ...

دفعه بعد گوشیشو پیدا کن گم و گور کن طوری که نفهمه قول میدم نصف مشکلاتتون حل میشه 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

پس هیچی وقتی بزرگتر خانواده طرفشه پرو میشه به خدا من اینجوری رفتار کنم با این سنم مامانم جرم میده ند ...

بیچاره بابام چن بار خواست جلوشو بگیره چن بار جلوم گف به مامانم باید جلو این گرفته بشه این بچه وحشی تر میشه روز به روز ابروهای مامانم رفت بالا چشاش چپ شد بابامو ی جور دعوا کرد سه روز باهاش قهر کرد اخم کرد من میترسیدم بجاش دیگه چن بار اینجور شد بعد بابام بیخیال شد

افرین اصلا تربیت نکرده فقط رووو داده بهش اونو سوق داده به بدتر شدن مامانم ۳۷ سالگی اینو زایید وقتی م ...

منم اختلاف سنیم با خواهرم ۱۵ساله 

ولی خواهرم اصلا اینطوری نیست ..

تا حدی به شخصیت بچه هم بستگی داره 

احتمالا از مدرسه تاثیر گرفته چون میگی از ۷سالگی تغییر کرده 

مادرتونم حمایت بیخودی کرده و .....

مامانتون افسردگی نداره ؟