2777
2789
عنوان

چون چادر میپوشم همه یه جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3445 بازدید | 112 پست
کاش توی روم میگفتن ولی اینطوری باهام رفتار نمیشد فکر میکنن چون چادریم از جامعه عقب افتادم

ی سریا ی طرفه به قاضی میرن،کلا ی نسخه رو برای همه میپیچونین 

ی بز گر کل گله رو نمی‌دونم چی می‌کنه(یادم نمیاد)

اینم درست هستمن یبار تو خیابون رد میشدم که ی زن چادری یک نگاهی به کن انداخت که مثلاً تو این شلوار عا ...

در مورد همه شون نمی گم

ولی ۷۰ درصد حدقل کسایی که من دیدم اینطوری ان که ما چون چادر داریم پاکیم‌ شما هرزه ای 

درصورتی که بیشتر شون اَره شون از زیر کار میکرد 

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش توی روم میگفتن ولی اینطوری باهام رفتار نمیشد فکر میکنن چون چادریم از جامعه عقب افتادم

خب فک کنن عقب افتاده ای چی میشه؟ چه اهمیتی داره کسی که دیگران رو از روی لباسشون قضاوت میکنه چه فکری بکنه.

اتفاقا باعث میشه یه سریا رو بشناسی و از رفتارشون متوجه بشی کی باشخصیته کی بیشخصیته.

توی خانمای چادریم کسایی هستن که درباره کسی که شکل خودشون نیس اینجوری فک کنن. 

این ربطی به پوشش نداره؛ به شخصیت آدما برمیگرده و در همه قشرهای جامعه ازین عتیقه ها پیدا میشن که با کسی که ظاهرش از نظر عرف موجهه ولی باب میل اونا نیس، رفتار بد دارن و شخصیت مبتذل خودشون رو نشون میدن.

در مورد همه شون نمی گمولی ۷۰ درصد حدقل کسایی که من دیدم اینطوری ان که ما چون چادر داریم پاکیم‌ شما ه ...

اره بابا 

قضاوت ک با خدا 

ولی من اصن میشناسم همچین آدمایی ،ن از رو حدس و گمان 

آره تهران منظورمهبعضی وقتا که میرم پاساژ و مراکز تفریحی و کنسرت و ....دقیقا انگار یه مسلمون بین مسیح ...

😂😂😂 نه بابا خیلی عادیه که. تهرانم زیاد چادری داره.

حالا واقعا با چادر میری کنسرت؟ 

عروسی مختلط چی؟ شرکت میکنی؟ اونم با چادر؟

شخصا که اینطوری نیستم اما بقیه رو نمیدونم

چادری ها متمدن ترین و با شخصیت ترین و زیباترین پوشش رو دارن.

برای رضای خدا چادر سرت کن؛

کی می‌دونه یک هفته دیگه زنده است یا توی قبر خوابیده ؟!!!!!

به خاطر مردم از حجاب و خدا دور نشو

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

مثلا جوری بهم نگاه میکنن انگار عقب افتاده ام 🥲💔

منم چادریم ولی من افتخارمیکنم چون بی حجابی هنرنیس هنراینه توگرماتوسرماباشرایط سخت چیزی که خدادوس داره روحفظ کنی البته منظورم فقط چادرنیس حفظ حجابه... هرچیزارزشمندی حفظش سختی داره به نگاه دیگرون که ازیه اب نجس خلق شدن وبعدمرگ خوراک حشرات میشن توجه نکن به اینکه خواست خداروانجام دادی افتخارکن 

کاش منم می دیدم اجی🥲

چادر پوشیدن خیلی حس خوبیه...

من عاشق چادرم هستم...

تو خیابون هایی که مردهای چشم چران نگاه گناه آلود به زنان بدپوشش و بدحجاب دارن...

وقتی با پوشش چادر از خیابون رد میشی احساس می‌کنی این چادر مثل یک سپر مراقبت هست برای نگاه کثیف مردهای چشم چران

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

کاش منم می دیدم اجی🥲

کاش چیزی که از بیرون میخوای از بقیه بگیری را از دورون خودت از خدا و و مقدسات میگرفتی،. اونجا که اگه قدمی برای تعالی خودت برمیداری خدا ارامشش را بهت میده هر چند بقیه هر رفتاری ولو رفتاری با تشویق شیطان انجام بدن. 

حجاب یعنی من نیازی ندارم به خاطر اندامم تشویق بشم خودم به انداره ی کافی خوب هستم و این برای خودم خوبه