2777
2789
عنوان

چون چادر میپوشم همه یه جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پوششم معمولیع

یعنی ن حجابی سرسخت و چادری ام 

ن می‌زارم روسریم از سرم بیفته و لباسامم تقریبا مناسب باشن

ولی واقعا نشده کسیو مسخره کنم 

تو دلم میگم عجب حوصله‌ ای داره

اما مگه کسی روش میشه تو رو کسی بگه؟

واچرافکرمیکنی پوشش توایرادداره که میخوای بخاطرنظردیگران بزاریش کنارانگارچادروبخاطرحفظ حجاب سرنمیکنی ...

مثلا جوری بهم نگاه میکنن انگار عقب افتاده ام 🥲💔

نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم  نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:) 

از بس چادری ها گیر دادن به بقیه.بقیه هم گیر میدن و نگانگا‌ میکنن‌

البته همه شدن نه عا، اونایی‌ که تو حجاب عالم و آدم دخالت میکنن..باز فاز نصیحت بر نداریید

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

والا منم چادریم چیزی جز احترام از دیگران ندیدم

کاش منم می دیدم اجی🥲

نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم  نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:) 

من خودم پوششم معمولیعیعنی ن حجابی سرسخت و چادری ام ن می‌زارم روسریم از سرم بیفته و لباسامم تقریبا من ...

کاش توی روم میگفتن ولی اینطوری  باهام رفتار نمیشد 

فکر میکنن چون چادریم از جامعه عقب افتادم

مگه چادر به دل کسی میپوشی که برات مهم هست که چجوری نگاه میکنناگه تازه چادری شدی حق بده چشاشون عادت ن ...

ببین جالبه برام کسی که چادریه بقیه مهم نیست چجور نگاهش میکنن اما کسی که حجابش کامل نیست بقیه حق دارن راجبش نظر بدن و حرف بزنن

از بس چادری ها گیر دادن به بقیه.بقیه هم گیر میدن و نگانگا‌ میکنن‌البته همه شدن نه عا، اونایی‌ که تو ...

اینم درست هست

من یبار تو خیابون رد میشدم که ی زن چادری یک نگاهی به کن انداخت که مثلاً تو این شلوار عادی لی رو که پوشیدی فحشا کردی 

-دخترم این شلوارم پوشیدی!

با ی لحنی

یا یک سریاشون آدمو نگه میدارنم تا نصیحت کنن و تا شالو نکشن جلو نمی‌زارن بری

خب به طرف بر میخوره 

کاش منم می دیدم اجی🥲

نیت کار رو بذار برای خوشنودی دل امام زمان برای نیت خودت زندگی کن اون وقت تمام اطرافیان چه دور چه نزدیک با این نیت همراهت میشن 

چشمت از آدم ها بردار و بسپار به خدا اون وقت تفاوت رو متوجه میشی

با افتخار چادری ام