من خودم ادمیم که به هر پوششی احترام میزارم و معتقدم هرکی هرچی بپوشه به من مربوط نیست. دوست دارم بقیه هم همینطوری باشن و قضاوتم نکنن
دیگه دوست ندارم چادر بپوشم🥲💔
نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:)
من خودم پوششم معمولیعیعنی ن حجابی سرسخت و چادری ام ن میزارم روسریم از سرم بیفته و لباسامم تقریبا من ...
کاش توی روم میگفتن ولی اینطوری باهام رفتار نمیشد
فکر میکنن چون چادریم از جامعه عقب افتادم