2777
2789

یه دختر خانومی هست تو فامیلمون ۱۹ ۲۰ سالشه 

اکثر پسرای فامیل خواستگارشن یا خانواده هاشون دوست دارن عروسشون بشه 

قد بلند و خوش هیکله چهرش معمولیه 

تو این سن ۹ ۱۰ تا خواستگار فقط از فامیل داشته

حالا غریبشو نمیدونم

خداییشم دختره خوبیه کاری ندارم فقط برام سواله ک چجوری میشه ینفر انقدر خواستگار واسش بیاد چی داره ک دیگران جذبش میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تو مناطق اعیون نشین و خانواده های پولدار خواستگاری کمتر هست 

یعنی یه نفر قیافه خوب هم داشته باشه ممکنه شمال تهران هیچ خواستگاری هم واسش پیدا نشه 

ولی مثلا یه نفر با چهره معمولی بره تو سمت جنوب تهران نونوایی واسش خواستگار پیدا میشه یا تو صف اتوبوس البته من اینطور خواستگاری هارو نمیپسندم وسط مرده شور خونه و صف سبد کالا خواستگار پیدا بشه از توش شوهر و زن در نمیاد

منم خواستگار زیاااااااااااااد داشتم خداییش میگما زیاد بودن دوتاشون دکتر بودن اما من هیجکدومو راه تدادم تنها کسی ک گذاشتم اوند هنسرم بود ک باهاش دوس بودن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من خیلی هارو دیدم مادراشون تبلیغ میکنن واسشونیه سری هم واسطه ها میگنتو فامیل هم خیلی ها اول همه انتخ ...

تو فامیل دختر تو این سن زیاد داریم ولی این از اول تو چشم بود

دختره سرسنگینی ام هست ینی ازونا نیست ک بخواد با شلوغ کاری یا چیزای الکی توجه هارو بکشونه سمت خودش

ولی حتی بعضی از دخترای فامیلم سعی میکنن ازش تقلید کنن تو همه چیش ، لباس پوشیدنش ، رفتارش ، کارایی ک میکنه ، در صورتی ک خیلی معمولی بنظر کیاد

بعد تو مناطق اعیون نشین و خانواده های پولدار خواستگاری کمتر هست یعنی یه نفر قیافه خوب هم داشته باشه ...

خود دختره ک باباش وضع مالی متوسط رو ب بالایی داره

خواستگاراشم همه وضع مالی خوب و ادم حسابی اند

تو فامیل دختر تو این سن زیاد داریم ولی این از اول تو چشم بوددختره سرسنگینی ام هست ینی ازونا نیست ک ب ...

ببین حالا در مورد ازدواج نمیگما

حتی تو دوستی با هم جنس هم همیشه ادمایی مورد پسندن که خودشون باشن و ادا در نیارن 

اعتماد به نفس و عزت نفس و انرژی مثبت هم خیلی شرط هست 

یا هوش و سرزبون داری هوشمندانه 

وقار و اصالت