کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 عنوان کدبانوهایی که میخوان کنسرو کردن انواع خورشت براسفررویادبگیرن بیان عکس📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 183 پست انواع خورشت قیمه قرمه چلوگوشت مرغ همه رومیشه الان عکس میزارم متوجه بشیدتایه ماه بیرون باشه خراب نمیشه قدیماکه یخچال نبوده ازهمین روش استفاده میکردن🤗منم براسفرفردااماده کردم عکس میزارم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/08/06 | 23:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5848 نهمن حتی تو زودپز میزارم دربش فلزیه..واسه عرق گوشت واسه مریض و بجه عرق گوشت چیه؟عصاره منظورته؟ جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 دور تا دور تست ببر دورش ننداز دور اسیاب کن برا ارد سوخاری وسطش باکمی شیر مخلوط،کن گوله کن بنداز روغن ... چه خوب من دسرعربی بلدم محشره دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 عرق گوشت چیه؟عصاره منظورته؟ همون گوشت توشیشه براقوت گرفتن بدن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6933 چه خوب من دسرعربی بلدم محشره من عربی سختمه تر میزنم سعی میکنم تاحد مقدور راحترا اوکی کنم عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 عزیزم مرغ خاموچطور کنسرویی میکنی که خراب نشه؟؟ مرغ خام نمیشه که همه پخته اس دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5848 همون گوشت توشیشه براقوت گرفتن بدن اولین باره میشنوم جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 9909 کنسرو گیلاس رو چه جوری درست میکنی؟ هلو هم همینجوره؟ اره روش. درست کردن همه یه جوره فقط مقدارشکرش فرق داره بستگی به شیرینی میوه داره و مدت زمان پخت هم فرق داره که با امتحان کردن دستت میاد
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43093 نه اونوبعدبیرون اوردن بایدبزاری بیرون هواگیری کنی یه بارم مثل شما امتحان میکنممرسی. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 اولین باره میشنوم عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 یه بارم مثل شما امتحان میکنممرسی. فدات💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
ماهور۶۶ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 423 مرغ خام نمیشه که همه پخته اس یعنی مرغ پخته رو با اب مرغش میذاری تو شیشه ؟؟
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43093 گیلاس سیب گلابی زردالو هلو مثلا سیب رو میشورم پوست و هسته رو میگیرم میریزم تو شیشه شربت با هر مقدارش ... توش اب نمیریزی؟تو شیشه منطورمه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5848 عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش چطوری باید پختش؟! جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3622 یعنی مرغ پخته رو با اب مرغش میذاری تو شیشه ؟؟ اره دیگه گلی دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43093 اره عصاره گوشت که طعمش محشره من سر کوچیکی پسرم هیشه عصاره گوشت و عصارع بلدرچین داشتم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔