2777
2789
دور تا دور تست ببر دورش ننداز دور اسیاب کن برا ارد سوخاری وسطش باکمی شیر مخلوط،کن گوله کن بنداز روغن ...

چه خوب من دسرعربی بلدم محشره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق گوشت چیه؟عصاره منظورته؟

همون گوشت توشیشه براقوت گرفتن بدن 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

چه خوب من دسرعربی بلدم محشره

من عربی سختمه تر میزنم سعی میکنم تاحد مقدور راحترا اوکی کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
عزیزم مرغ خاموچطور کنسرویی‌ می‌کنی که خراب نشه؟؟

مرغ خام نمیشه که همه پخته اس

کنسرو گیلاس رو چه جوری درست میکنی؟ هلو هم همینجوره؟

اره روش. درست کردن همه یه جوره فقط مقدارشکرش فرق داره بستگی به شیرینی میوه داره و مدت زمان پخت هم فرق داره که با امتحان کردن دستت میاد 

نه اونوبعدبیرون اوردن بایدبزاری بیرون هواگیری کنی

یه بارم مثل شما امتحان میکنم

مرسی.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اولین باره میشنوم

عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش

گیلاس سیب گلابی زردالو هلو مثلا سیب رو میشورم پوست و هسته رو میگیرم میریزم تو شیشه شربت با هر مقدارش ...

توش اب نمیریزی؟تو شیشه منطورمه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش

چطوری باید پختش؟!

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

یعنی مرغ پخته رو با اب مرغش می‌ذاری تو شیشه ؟؟

اره دیگه گلی

اره عصاره گوشت که طعمش محشره

من سر کوچیکی پسرم هیشه عصاره گوشت و عصارع بلدرچین داشتم