2777
2789
شیشه رو شعله نمیشکنه؟!

نه

من حتی تو زودپز میزارم دربش فلزیه..

واسه عرق گوشت واسه مریض و بجه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خورشت درست کنم بزار فریزر درحالت عادی چقد میمونه ؟

تاهرموقع باشه خراب نمیشه طولانی مدت خب خاصیتش ازبین میره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

من بیشتر دسر بلد بودم خزاب نشه الان کنسرویم یاد گرفتم

دسرتوکجا؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

کنسرو چه میوه هایی درست میکنید؟یکیشو توضیح میدین چطوری؟تا چند وقت سالم میمونه؟

گیلاس سیب گلابی زردالو هلو مثلا سیب رو میشورم پوست و هسته رو میگیرم میریزم تو شیشه شربت با هر مقدارشکری که دوست دارم با گلاب و عرق هل و کمی زعفرون درست میکنم میریزو روش درشو میبندم میذارم داخل قابلمه پر از اب تا بپزه بعد شب تا صبح شیشه رو برعکس میذارم روی میز هواش خالی میشه از تابستون میذارم برای زمستون 

نهمن حتی تو زودپز میزارم دربش فلزیه..واسه عرق گوشت واسه مریض و بجه

اره عصاره گوشت که طعمش محشره 

دسرتوکجا؟

من بلدم باتست انواع دسر کنم بزار برا چندروز خرابم نمیشن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من بلدم باتست انواع دسر کنم بزار برا چندروز خرابم نمیشن

چه دسرایی بلدی؟

همه میشه گلابی سیب گیلاس البالواصلاکنسروبشه تایه سال خراب نمیشه من به جاشون توضیح دادم

منظورتون از کنسرو میوه،مثل همون کمپوت های بیرونی میشه؟

یعنی میوه رو با شکر بذاریم بپزه، بعد بریزیم داخل شیشه در فلزی، بعد بذاریم تو آب جوش،بعد شیشه رو برعکس کنیم....درسته؟

برم بخوابم صبح زودعازم سفرم سوالی داشتیدتواولین فرصت جواب میدم شب برهمگی خوش💐💐

من کنسرو گیلاس ‌ و چیزای دیگه درست میکنم میمونه تا زمستون ولی غذا رو تا حالا امتحان نکردم واقعا فاسد ...

کنسرو گیلاس رو چه جوری درست میکنی؟ هلو هم همینجوره؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه دسرایی بلدی؟

دور تا دور تست ببر دورش ننداز دور اسیاب کن برا ارد سوخاری وسطش باکمی شیر مخلوط،کن گوله کن بنداز روغن داغ سرخ کن پیراشکی میشه

باز دور تست بزن وسطش وردنه بزن نوتلا بزن وسطش با خلال سفتش کن بزن تو شکلات اب شده ک مغزم قاطب کردی خودش گرفت امادس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منظورتون از کنسرو میوه،مثل همون کمپوت های بیرونی میشه؟یعنی میوه رو با شکر بذاریم بپزه، بعد بریزیم دا ...

اره عزیزم