2777
2789

میگم من ی کلیپی دیدم همه مواد رو خام میزاشت داخل شیشه بعد میزاشت شیشع رو تو ابجوش و قابلمه تا درست میشد.. شما خورشت رو از قبل تو قابلمه درست میکنی بعد ک آماده شد میریزی تو شیشه میزاری تو ابجوش ؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

فردامیرم حرم امام دعات میکنم 💐

خدا خیرت بده 

برای شفای فاطمه زهرا دختر بچه 6 ساله تو بیمارستان بستریه دعا کن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به جای اینکار مواد غذایی مثل سیب زمینی ، پیاز ، عدس ، برنج ، ادویه و نمک با خودتون ببرین .مثلا ...

اووواونجوری که بایدمدام درحال اشپزی باشه این راحت تاچای میخوری برنجتم اماده اس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

خدا خیرت بده برای شفای فاطمه زهرا دختر بچه 6 ساله تو بیمارستان بستریه دعا کن

چشم گلم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

میگم من ی کلیپی دیدم همه مواد رو خام میزاشت داخل شیشه بعد میزاشت شیشع رو تو ابجوش و قابلمه تا درست م ...

اره قسمت دوم میزارم توقابلمه بعدشیشه 

اهان فکرکردم شیشه کوچیک هست

کنارش یه کیلویی ولی خورشت 2کیلویی

خب اون جوج یه وعده اس بله ولی ادمی که ده روزمیره سفرهرروزجوج میخوره؟

من کنسرو گیلاس ‌ و چیزای دیگه درست میکنم میمونه تا زمستون ولی غذا رو تا حالا امتحان نکردم واقعا فاسد نمیشه بیرون از یخچال؟ 

یعنی الان پنجشنبه داریم میریم مسافرت هفت نفرین دوتا شیشه قورمه سبزی درست کنم خوبه اینکار کنم واسه نهار همون روز خراب نمیشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم خییلی تایپیک خوبی بود انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشی پس با خیال راحت میتونم برا یه هفته غذا ...

فقط غذاهای خورشتی ابدارمثل قیمه قرمه چلوگوشت خورشت بادمجان مرغ خشک نباشه که کپک میزنه

چشم گلم

چشمت نورانی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یعنی الان پنجشنبه داریم میریم مسافرت هفت نفرین دوتا شیشه قورمه سبزی درست کنم خوبه اینکار کنم واسه نه ...

نه عزیزم فقط شیشه خشک باشه وخورشتت ابدارباشه واینکه قشنگ سرشوکیپ کن بزارتواب جوش نیم ساعت طبق عکس بعدبرعکس کن هواش بگیره تمام

من کنسرو گیلاس ‌ و چیزای دیگه درست میکنم میمونه تا زمستون ولی غذا رو تا حالا امتحان نکردم واقعا فاسد ...

نه گلم من هردفعه میرم سفرمیبرم